Édesapám az autós utakat borzalmasan viseli, évszaktól, napszaktól függetlenül végig köhögi, fulladja az utakat. Mitől lehet ez?? Klíma, fűtés, pusztán az autó, légüres tér?
Figyelt kérdés
2023. jún. 2. 12:11
2/7 anonim válasza:
Lehet klausztrofóbia, vagy a sebességtől való félelem, esetleg a forgalom okozta stressz, vagy -ne sértődj meg- lehet egy olyan irritáló szag is, ami az autód sajátossága.
3/7 anonim válasza:
nincs véletlenül "illatositó" a kocsidban?
Én az utca tuloldalárol.is erzem ezeket, szó szerint rosszul vagyok tőlük.
4/7 anonim válasza:
Apámnak volt egy autója, amit a mai napig nem tudok, de állandóan hányingerem volt benne vmi szag miatt. Nem illatosító volt, ilyen alapszag. Pedig új autó volt, szóval előtte nem is használta senki
5/7 A kérdező kommentje:
Magában a kocsiban nincs illatosító, csak akkor mikor az ablakot letisztítja az ablaktörlő.
2023. jún. 3. 12:56
6/7 anonim válasza:
Az ablaktörlőnek nincs szaga.🤣
Esetleg az ablakmosót érezheti valaki irritálónak, de azt meg nehéz elhinni hogy "évszaktól, napszaktól" függetlenül állandóan mosod menet közben a szélvédőt.
7/7 A kérdező kommentje:
Vagy na rosszul fogalmaztam, igen az ablakmosóra gondoltam de mivel folyamatos gyakorlatilag, ezért nem is értem az egészet.
2023. jún. 5. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!