Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet velem? Május 7.kèn...

Mi lehet velem? Május 7.kèn kinyitottam reggel a szemem ès forgot velem az egèsz szoba egèsz nap szèdültem. Május 8.kán hajnali 3órakor alra èbredtem hogy forog velem megint a szoba nagyon erős szédülésem volt hànyin gerem volt.

Figyelt kérdés
Nagy nehezen elaludtam ès ismèt reggel 8órakkor szèdülèssel èbredtem a szemem is forgot ismét hànyinger érzet dèlfele elmult jobban lettem. Most itt 23óra 57percvan és ismèt szédülök kicsit. Fájdalmaim nincsennek. De már félek
2023. máj. 9. 05:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Az komoly remélem jobban leszel. Énis kint végig szédültem. De nekem elmukt hálistennek. Lehet hogy BPPVéd van. Fej mozgatásra is elöjön a szédülés? Vagy szem mozgatásra?
2023. jún. 1. 05:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Fej mozgatasra igen. De most ugy nez ki muloban van,mar csak enyhen szedulok. Lehet jo ez a gyogyszer amit kaptam.Kerdes,ha abbahagyom nem e jon vissza a szedules 🤨
2023. jún. 4. 00:56
 13/14 A kérdező kommentje:
Nekem is elmult. Gyógyszer nélkül. 2hét max3 hét után elmult
2023. jún. 4. 23:30
 14/14 A kérdező kommentje:
Vissza jött a szédülés pedig elmult májusban akkor 4 5 napig tartott már egy hete tart hétfön megyek kórgázba remélem bent tartanak kivizsgálásra mert most sokkal erősebb
2023. okt. 13. 00:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!