Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 37 évesen agysorvadásom van....

37 évesen agysorvadásom van. Lehet a két Pfizer oltásomtól?

Figyelt kérdés

Az orvos szerint IGEN!

Nem volt előzménye. Egészséges, még csak 37 éves nő vagyok. Most meg a 20 évvel ezelőtt, 80 éves korában elhunyt nagymamám betegségét kaptam meg. Nála gyors volt, másfél év alatt elvitte az ebből kialakult demencia (a következményei miatt), demensen hunyt el.

Nálam semmi előzménye nem volt. Az agyammal dolgozom, szellemi munkát végzek.

MÉG nem vagyok demens. Nem is érzem magam annak. De azért sokat mond az a "még".

Nem volt ez még egy kicsit korai nekem?

Senki nem tudja megmondani, mire számíthatok.

Két Pfizerrel vagyok oltva. Elméletileg nem én vagyok az egyetlen pfizeres fiatal, aki így járt.

2023. máj. 7. 15:51
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
31%
Mindenki legyen nagyon boldog, aki nem oltatta be magát, aki pedig igen örüljön, hogy megúszta. de amúgy kár meghazudtolni azokat, akiknek orvos mondta, hogy igen, a baja összefügg az oltással.
2023. máj. 7. 16:52
 32/52 A kérdező kommentje:
2023. máj. 7. 16:53
 33/52 anonim ***** válasza:
18%

Eddig nőknél ciklus felborulásáról hallottam, amit az oltás okozott ideiglenesen.

Olvastam nemzetközi tanulmányt, ahol azt is megírták, ha 1-2 országban volt 15 eset, mely összefüggésbe volt hozható adott oltással. Eltelt napok számától kezdve írtak mindenről, kifejtették.

2023. máj. 7. 16:55
 34/52 anonim ***** válasza:
25%
Na akkor most lehet bocsánatot kérni a kérdezőtől. Ritka bunkók egyesek!
2023. máj. 7. 16:58
 35/52 anonim ***** válasza:
30%

34

Miért? Nincs semmi a leletjén.

2023. máj. 7. 17:02
 36/52 anonim ***** válasza:
29%
Olvasd el figyelmesen, ott van amit ír.
2023. máj. 7. 17:04
 37/52 anonim ***** válasza:
65%
Ezen kb semmi nincsen, amiről itt beszél. Főleg az nem, hogy az oltástól van.
2023. máj. 7. 17:06
 38/52 anonim ***** válasza:
18%
Corticalis atrophia. Szerinted ez mi??
2023. máj. 7. 17:09
 39/52 anonim ***** válasza:
22%

Kedves kérdező. Sajnos az oltás ellenes konteók valós jelenség, érthető, hogy pár válaszoló ráugrott erre, főleg, hogy a történet jó pár kérdést fölvet. Ugyanakkor sajnos az oltáskárosultság is egy valós jelenség, ezért elég nagy szemétségre vall ab ovo hazugnak nyilvánítani azt, aki valamilyen káros hatást érzékel oltás után.

Ami a te konkrét esetedet illeti, ha jól értem semmilyen tüneted nincs. Ebből elég egyértelmű, hogy nagyon kis agyi területet érinthet az elváltozás. Most az a legfőbb kérdés, hogy ez egy már lezárult folyamat végeredménye, ami már nem romlik tovább, vagy egy kezdődő betegség első jele. Ami biztos, egy darab CT-ből vagy MRI-ből SEM azt nem lehet megállapítani, hogy a 2 verzió közül melyik vonatkozik rád, SEM azt, hogy mi okozta.

Elárulom, hogy 15 éve nagyon hasonlóan jártam, akkor 24 évesen nálam is csináltak egy CT-t, amin látszódott egy atrofált (elsorvadt) terület. Az orvos meg volt lepődve, és mivel tünetem nem volt, fél év múlva csinált egy kontrollt, majd 1 és 2 év múlva is, hogy növekszik-e a terület. Mivel semmi változás nem történt, megvonta a vállát, hogy hát van ilyen. A mai napig senki nem tudja, hogy mi, és mikor okozta ezt a minimális elsorvadt területet, valószínűleg még csecsemő koromban történhetett valami, de ez is csak feltételezés. Mindenesetre élek, virulok, testileg és szellemileg is, kontrollvizsgálatokra már rég nincs szükség.

Amennyiben nincsenek egyéb tünetek, és/vagy korábbi CT/MRI felvétel, amin a sorvadás még nem látszik, az én esetemben vázoltak a standard eljárás, mert önmagában az, hogy találtak egy minimálisan atrofált területet, még SEMMIT nem jelent. Ha a történeted igaz (ezt csak te tudod), és erre az orvosod nem hívta fel a figyelmed, mi több, légből kapott feltételezésekbe bocsátkozott, az orbitális felelőtlenségre, és teljes szakmai inkompetenciára vall, sürgősen javaslom az orvosváltást.

2023. máj. 7. 17:24
 40/52 A kérdező kommentje:

Köszönöm, 41-es! Ha csak a te válaszod érkezett volna, már akkor is megérte kiírni a kérdést.

Megérte eltűrni ezt a sok sz.emét b.unkó kommentelőt, mert nagyon hasznosat írtál. Így fogok eljárni.

A történetem igaz. Ez még csak az első leletem, és ez is véletlenül derült ki, mint látszik. Hipofizis adenomát kerestek, de az nincs.

Másik orvoshoz mindenképpen el fogok menni. Magánban jelentkeztem be.

Csak ez a pfizeres mondat szöget ütött most a fejembe, és fogalmam sincs, hogy valóban járt-e más is úgy, ahogy én.

2023. máj. 7. 17:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!