37 évesen agysorvadásom van. Lehet a két Pfizer oltásomtól?
Az orvos szerint IGEN!
Nem volt előzménye. Egészséges, még csak 37 éves nő vagyok. Most meg a 20 évvel ezelőtt, 80 éves korában elhunyt nagymamám betegségét kaptam meg. Nála gyors volt, másfél év alatt elvitte az ebből kialakult demencia (a következményei miatt), demensen hunyt el.
Nálam semmi előzménye nem volt. Az agyammal dolgozom, szellemi munkát végzek.
MÉG nem vagyok demens. Nem is érzem magam annak. De azért sokat mond az a "még".
Nem volt ez még egy kicsit korai nekem?
Senki nem tudja megmondani, mire számíthatok.
Két Pfizerrel vagyok oltva. Elméletileg nem én vagyok az egyetlen pfizeres fiatal, aki így járt.

"Nem volt előzménye. Egészséges, még csak 37 éves nő vagyok. Most meg a 20 évvel ezelőtt, 80 éves korában elhunyt nagymamám betegségét kaptam meg."
Genetika.
Maga az orvos is oltott, aki nekem ezt mondta.
Szó szerint úgy mondta, hogy oltottként mondja ezt nekem (hiszen nem is dolgozhatott volna oltás nélkül). És ő is Pfizeres.
De kiábrándult és csalódott, mert ő most közelről látja az eredményét, amik még csak most jönnek elő.

Nem biztos, hogy ezt közzétehetik.
Lehet, hogy még csak most válik tömegessé -és bizonyítani is kell.
Lehet, hogy nincs annyi eset, hogy megérje közzétenni, csak egyedi szinten tűnik soknak (1 is sok)
Lehet, hogy egy negyedik indok, amit nem ismerünk.
Annyi minden lehet.
De ez rajtam már tényleg nem segít.
Nem hiszek a kivezetésben!!! Kérlek, ilyenekkel ne is bombázzatok privátban sem!!
NEM vagyok konteós!!
Tisztában vagyok vele, hogy mostmár kb bszhatom.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!