Mi volt ez éjje?
Figyelt kérdés
Éjszaka vagy 2kor felébredtem, azt se tudtam hol vagyok, nem is láttam.. (hát ugye hirtelen felébred az ember, kicsit össze van zavarodva)
Fuldokoltam, a torkomban volt a "hányás" mintha reflexből vissza nyeltem volna, de szerintem ha az ki akar jönni az nem marad benn, ki fog jönni.
Refluxra tippelek.
Nem volt semmi jele eddig. Este lefeküdtem nem fájt a gyomrom, se semmi. Majdnem megfulladtam.
Valakivel volt már ilyen ? Úgy beszærtam hogy még mindig alig merek nyelni🤣
2023. ápr. 28. 22:55
1/1 anonim 

válasza:

Lehetséges a reflux, visszajott egy kis gyomorsav. Aludj picit megemelt fejrésszel, meg tartsd be hogy 3 órával alvás előtt nem eszel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!