Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit lehetne tenni?

Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

Már nagyon elegem van az egészből. Lassan 1 éve kezdtem vertigosan szédülni, eleinte folyamatosan de aztán csillapodott. Eleinte nem igazán érdekelt senkit, engem sem.

Ez addig volt, amíg nyáron össze nem estem. Valószínűleg csak a folyadékhiány miatt de tovább küldtek neurologiára néhány nap megfigyelés után. Készítettek egy koponya MRI-t és egy teljeskörű otoneurológiai vizsgálatot. A doki megállapított egy kis fülkürthurutot és a bal oldalon egy kis halláscsökkenést (valószínűleg a fülkürthurut miatt) de amúgy minden negatív lett, az MR is.

viszont egyre többször, leginkább mozgás után jelentkezik. Pl legutóbb lefutottam 4 km-t és annyira szédültem, hogy már elkezdett a látóterem szélén hangyásodni én meg persze megijedtem, hogy összeesek de szerencsére egy kis ülés után hamar elmúlt. Ami aggasztóbb, hogy párszor tapasztaltam véres fülzsírt. Eleinte azt hittem, hogy csak azért sötétebb mert régi de mostmár majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy az a fülzsír vérrel van keveredve. Érzem, hogy valami nincs rendben lehet csak egy szimpla fertőzés de ez a szédülés és a véres váladék már aggasztó illetve nehezíti az életemet is.

2023. ápr. 22. 14:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez a szédülés milyen helyzetekben jelentkezik? Csak mozgàskor vagy akár ülő/fekvő helyzetben is?
2023. ápr. 22. 15:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Akár ülő/fekvő helyzetben de mozgáskor nagyon felerősök, olyankor sokszor elvesztem az egyensúlyomat.
2023. ápr. 22. 17:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!