Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Anorexia alatt izommegtartás?

Anorexia alatt izommegtartás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elősorban volt anorexiásokhoz fordulnék. Nekem megtiltották, hogy mozogjak, amíg elég zsírt fel nem szedek, de nem szeretném, hogy a maradék izmom is elsorvadjon. Ti mit csináltatok ilyen helyzetben, hogy híztatok is, nem sportolhattatok, de az izmaitok is megmaradtak?

2023. ápr. 13. 18:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
21%

Milyen beismeres?:D

Hogy úgyse gyógyítod ki magad?

2023. ápr. 13. 21:23
 12/13 anonim ***** válasza:
31%
Miért kell bántani a másikat ? Főleg egy olyan embert aki felismerte a problémát és akár ellene tenni? Neked milyen sérelmed van egy ilyen emberrel szemben?
2023. ápr. 13. 21:42
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, megtiltották, ez normális, és ha gyógyulni akarnál elfogadnád, hogy míg nincs menstruáció, NINCS sport, testedzés, semmi!

Sétálni lehet, edzeni tilos, ugyanis éhezel és a szervezeted próbál életben maradni.

Voltam anorexiás, nem bohóckodtam sporttal (nem is szabadott), hanem ettem, sokszor 5-6000 kalóriát is extrém éhségben, és miután megjött 51 kilósan (még mindig 3 kilóval a legalacsonyabb normál BMI-m alatt), akkor elkezdtem tornázni.

Nem futni, vagy bármi, csak tornáztam, jógáztam, stb., meditáltam, élveztem, hogy élek, hogy ehetek félelem és sírógörcsök nélkül.

Néha 54 kiló vagyok, néha 58, és? Leszarom, amiképp azt is, kinek nem tetszek. Nem kell rám nézni, ÉN jól érzem magam végre.

2023. ápr. 14. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!