Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől van nehézlégzésem?

Mitől van nehézlégzésem?

Figyelt kérdés
Már vagy 4 hónapja, hogy elég gyakori nehézlégzést érzek. Többször megjártuk az orvost, voltam többszöri vérvételen és ekg-n, de az mind jó lett. Szaturációm 98-100 között van és ezért még tüdővizsgálatra nem küldtek el. Ha kocsiban ülök akkor a legrosszabb mert a mellkasomnál nyomó érzést érzek és a légzés is nagyon nehéz. Már tényleg olyan gyakran voltunk orvosnál, hogy most megint nem szeretnék visszamenni.
2023. márc. 11. 12:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Üdvözöllek! Ezeket először tüdôgyógyász szakorvos vizsgálja ki, majd keringésjavitásra gyakran légzésrehabilitációs gyógytornát javasol.
2023. márc. 11. 13:53
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem küldtek sehova azzal az indokkal, hogy minden rendben van velem és valószínű, hogy stressz ami okozza...
2023. márc. 11. 14:08
 3/17 anonim ***** válasza:
Arra is jó lenne a légzésrehabilitációs gyógytorna!
2023. márc. 11. 18:42
 4/17 anonim válasza:
Teljesen ugyan ebben a cipőben járok, megjártam EKG, pulmonológia, vérvétel, "minden rendben" válasszal le lett zárva, és már én sem tudom merre. Te hol jársz ebben? Egyébként 22/F
2023. márc. 13. 10:29
 5/17 A kérdező kommentje:
Hát én már úgy vagyok vele, hogy lesz ami lesz. Vicc, hogy ilyen magasról leszarnak, pedig fix nem szorongástól/depressziótol van ez mert nem vagyok az. Legtöbb amit tudok tenni az, hogy reménykedem, hogy egyik napról a másikra nem a mentőben kell lennem félholtan..
2023. márc. 14. 21:19
 6/17 anonim ***** válasza:
Asztma gyanús. Mivel én az vagyok és kocsiba ülve nagyon nyom a mellkasom és nehezebb levegőt venni. Menj egy asztmavizsgálatra.
2023. márc. 15. 23:41
 7/17 anonim ***** válasza:
Kérlek ne hagyjátok magatokat lerázni. Fizettek a tb-t, akkor igenis vizsgáljanak ki. Engem a szemét dokik elküldtek többször, hogy biztos panikrohamom van, mert minden értékem jó. Majd jó sok idővel később kiderült, hogy a vérnyomásom ingadozott, de olyan durván, hogy többször 200 fölé ment és olyankor voltak a tüneteim. Tudja egy ember magáról, hogy hajlamos e a stressz miatt rosszul lenni, vagy sem. Nem kell belemagyarazni az orvosoknak ezt mindenbe, amit nem tudnak megoldani. Járj a nyakukba, egyszer majd kivizsgálják rendesen. Esetleg találj ki olyan tüneteket, amivel elküldenek tüdőgyógyászhoz, ha amúgy nem akarnak küldeni.
2023. ápr. 10. 02:23
 8/17 A kérdező kommentje:
Már eljutottam tüdőszűrésre és semmi gond nem volt azzal sem. Nem tudom, hogy még milyen más fajta kivizsgálás kéne ahhoz, hogy bebizonyosodjon, hogy a tüdőmnek nincs semmi baja
2023. ápr. 16. 17:40
 9/17 anonim ***** válasza:
Amire gondolok még ez alapján, hogy testhelyzettől rosszabb, nem e a gerinced? Esetleg el van deformálódva olyan szinten mint nekem, hogy egyenesen ülve nem kapok rendesen levegőt, csak görnyedve. Kívülről ez nem látszik, de a gerinced ferdesége, állapota az jó?
2023. ápr. 16. 21:29
 10/17 A kérdező kommentje:
Gerincemmel nincs semmi probléma
2023. ápr. 19. 16:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!