Mi lehet a végbélnyílás felett lévő csomó?
Figyelt kérdés
A nyílástól felfele 5-6 cm-re van. Elég régóta megvan már, de eddig homokba dugtam a fejem és nem foglalkoztam vele.
Most viszont rávettem magam, hogy kiderítsem hogy mi is ez pontosan. Remélhetőleg nem kóros elváltozás.
Nem fáj, akkor sem ha b@sztatom. Egyetemista vagyok, sokat ülök itthon és amott is. Vérzést nem nagyon szoktam észrevenni. Sem papíron, sem a székletben.
Mi lehet ez?
tegnap 20:30
1/9 anonim 

válasza:

Betyárkörte nem lez? Az se fáj, nem is vérzik.
2/9 Ékezetes billetyűzet 

válasza:

tuti 5-6 cm? A gáttájékon van?
3/9 anonim 

válasza:

Ha a farkcsont végénél van, akkor lehet pilonidális ciszta.
4/9 A kérdező kommentje:
1-es: Na erre nem gondoltam, lehet :DDDd
tegnap 20:38
5/9 A kérdező kommentje:
2-es: Amire te gondolsz az lefele van. Nekem felfele
3-as: Pontosan, a farkcsont végénél. Ezt a ciszta szót nem szeretem. Ugye nem ilyen rákos dolog ez?!
tegnap 20:41
8/9 anonim 

válasza:

Sipoly, tályog, ciszta, sajnos ezer féle dolog lehet. Nem, egyik sem rák, nyugi.
Proktológus szakemberhez menj, ő majd segít.
9/9 anonim 

válasza:

7 aranyér 5 centire a lyuktól? Az biztos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!