Mitől van nehézlégzésem?
Figyelt kérdés
Már vagy 4 hónapja, hogy elég gyakori nehézlégzést érzek. Többször megjártuk az orvost, voltam többszöri vérvételen és ekg-n, de az mind jó lett. Szaturációm 98-100 között van és ezért még tüdővizsgálatra nem küldtek el. Ha kocsiban ülök akkor a legrosszabb mert a mellkasomnál nyomó érzést érzek és a légzés is nagyon nehéz. Már tényleg olyan gyakran voltunk orvosnál, hogy most megint nem szeretnék visszamenni.2023. márc. 11. 12:32
11/17 anonim válasza:
Szív lehet még. Nekem rettentően nehéz volt a légzés, nyomás volt a mellkasomon, amikor kiderült, hogy kardiológiai jellegű a gond.
12/17 A kérdező kommentje:
Ekg, vérvételen voltam többször és semmi baja nem volt a szívemnek. Remélem is, hogy nincs mert elég fiatal vagyok (16 éves)
2023. ápr. 20. 18:25
13/17 anonim válasza:
Ekg nekem 198/134es vérnyomásnal is jó volt. Szívultrahangra menj.
14/17 A kérdező kommentje:
Majd megpróbálok akkor oda is eljutni. Esetleg más fajta tüdővizsgálatra menjek még ha adódik rá lehetőség?
2023. máj. 4. 20:09
16/17 A kérdező kommentje:
Szia! Azóta már ezerszel jobban, ezt a sok eseménynek köszönhetően. Ezt a kérdést még akkor tettem közzé mikor kint tenerifén éltem a családommal (16 éves voltam), azóta viszont kicsivel több mint fél éve egyedül hazaköltöztem édesapámhoz. Eleinte jól rendeződött minden, jól kijönttünk egymással és még ez a légszomjas/pánikos téma és elmúlt. Később sok nézeteltérés, veszekedés után úgy döntöttem, hogy elköltözök tőle... így is lett és mai napig a barátnőmnél lakom (17 évesen már) akit a hazaköltözésem után 1 hónappal ismertem meg. Hazaköltözés és a barátnőmmel töltött idő sokat segített azon, hogy ez a légszomj, rosszullét elmúljon. Merem állítani, hogy kint tenerifén depressziós voltam és annak hatására jöttek elő a tünetek. Jól esett kedves utolsó kérdező, hogy érdeklődtél 😁
jan. 23. 22:10
17/17 A kérdező kommentje:
Viszont most meg annyi a kevésbé szép dolog a történetben, hogy édesanyám illetve nagyim meg nővéremet hátrahagytam akik teljes szívükböl szeretnek és támogattak/támigatnam mindenben. Mertem azt kockáztatni, hogy édesapám majd tud hozzám jobban viszonyulni mert 2 éves koromban otthagyott engem és testvéremet..
jan. 23. 22:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!