Újra beadatnád a "covid" "oltást",ha visszapörgethetnéd az időt?
"Hány oltásod van? Hányszor voltál azóta beteg?"
4 oltásom van, egyszer sem voltam azóta beteg.
Mivel mindketten kiragadott példák vagyunk, ez kvára nem mérvadó semmi mellett vagy ellen.
Igen, beadatnám az oltást.
Egyrészt azért, mert a munkám miatt amúgyis sokféle oltást kapok, egyel több, vagy kevesebb, mindegy.
Nem keveset tanultam, ezért értem a koronavirusok működését, és úgy általában az oltások működését is.
A covid vírusról is hiteles forrásból tájékozódtam, amit csak lehetett tudni róla eddig(!), azt értem. A mostani oltások technológiáját értem.
Mindezek után képes voltam mérlegelni a vírus és az oltás előnyeit/kockázatait, és eldönteni, hogy oltassak-e?
Ennél kevesebb előképzettséggel hihetetlenül felelőtlen, és ostoba az, aki "majd én megmondom, mert jobban tudom, és a Marika is azt mondta, hogy..." alapon dönt. Nem, rohadtul semmit nem tud. Marika néni sem. Aki lusta tanulni, és/vagy semmit nem ért a szituból, az legyen szíves, ne okoskodjon...
Oltattam, jól tettem.
Nem lesz olyan variáns nagy valószínűséggel, ami miatt újabb oltás kellene. Ha mégis lesz, majd oltatok.
Sajnálom, hogy sokan haltak meg, vagy szenvedtek egészségkárosodást fölöslegesen, a tanulatlanságuk, és ostobaságuk következtében, de ez nemcsak a covid-al kapcsolatban van így. Darwin-díjasok mindig lesznek. Sajnálom, de tudomásul veszem...
Jó egészséget!
#28 Nekem az a véleményem, hogy a covid19 egy olyan virus, aminek ugyan egy természetes koronavirus az alapja, de mivel 20 éven át éppen ilyenből akartak kifejleszteni egy univerzális koronavirus vakcinát (az USA Wuhanban) és egy kórokozót minden esetben úgy módosítanak egy laboratóriumban, hogy felerősítik az okozott tüneteket, és /vagy felgyorsítják a replikációt, és /vagy növelik a fertőzőképességet, stb, hogy értelmes időn belül tudjanak vizsgálati eredményre jutni, ezért úgy gobdolom, hogy a covid19 egy kísérleti szakaszból veletlenül kijutott kórokozó. Ebben a fázisban viszont maximálisan megüti a biologiai fegyverek szintjét, bár ezesetven kizárnám a szándekosságot.
Milyen véletl3n, hogy Karikó 20 ece dolgozik az mRNS vakcinán, es minden készen volt már, csak penzt nem kapott az emberi tesztekre.
Amikor ez a virus elszabadult, az USA pontosan tudta, miről van szó, viszont azt bem, hogy a kinai katonaság (akik átvették pár éve a labort) mit kotyvasztottak az addigi fejlesztésből, és ebben az állapotában mennyire veszélyes lehet, és "hirtelen" lett pénz a humán tesztelésre, meg a tesztel után a gyártásra.
Komolyan úgy gondolod, hogy ha egy "nátha" lenne, akkor az USA előfinanszírozta volna a teszteket, meg a gyártást? Szerencse, hogy annyira nem voltak dilettábsok a kínaiak, mintha kétszer annyira lettek volna, de a laborban is elszabták, meg a politikusaik is honapokig titkolták a járványt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!