Mitől dugulhatott el az orrom?
Figyelt kérdés
Nem vagyok beteg, nem érzem magam betegnek de mégis pár hete azt értem, hogy be van dugulva mind kettő orrlyukam és alig kapok rajtuk levegőt. Tudok lélegezni de nehezen. Orrot fújnom sem kell. Így nem értem mi okozhatja ezt. Nyilván elmegyek orvoshoz de addig is érdeklődnék. Sosem volt korábban bármi gondom az orrommal vagy a levegővétellel. Mellékesen van ilyen slejmszerűség amit felköhögök, ilyen csomó szerű zöld színű. Előzőleg csak ez volt, most már alig kapok levegőt. MI lehet velem?
27N vok. Ja és nem dohányzom.
tegnap 20:26
1/2 A kérdező kommentje:
Szagokat érzek egyébként.
tegnap 20:26
2/2 anonim 

válasza:

Valami bakteriális fertőzés. Sürgősen menj orvoshoz , nehogy bakteriális tüdőgyulladás legyen belőle, mert az nagyon veszélyes lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!