Gyakori pisilés lehet felfázás tünete?
Figyelt kérdés
Nem fáj, nem csíp, nem viszket, viszont pár napja sokat pisilek és annyira sokat nem iszok. A vizeletem bem sárga, nem átlátszó (mint amikor sokat iszok). Pár napja átázott a bakancsom és hidegnek éreztem a lábam a betonon. Felfázhattam?2023. jan. 12. 18:18
1/8 anonim 

válasza:

Igen valószínűleg . Szedjék egy kis tozegafonyat
2/8 anonim 

válasza:

ha nem sárga és nem áttetsz a vizelet, akkor milyen szín?
van esélye amúgy...
3/8 anonim 

válasza:

A vese jobban működik, ha fekszel. Vannak vízhajtó ételek: pl. fekete retek.Ám az sem lehetetlen, hogy tényleg megfáztál. A tőzegáfonya tényleg jó ötlet, de hátha nincs semmi baj.
4/8 anonim válasza:
Lehet tünete, bár ha tényleg nem fáj, nem csíp, nem görcsölsz, nincs folyamatos vizelési inger akkor nem kell semmit csinálni. De pl. cukorbetegség jele is lehet, bár akkor meg sokat innál. Előfordul akkor is ha stresszes az ember. Egyébként felfázás megelőzésére meg kezelésére is lehet tőzegáfonyát szedni.
5/8 anonim 

válasza:

Ha a gyakori vizelés azt jelenti, hogy csak a wc-re járkálás száma nőtt meg, de ezzel együtt nem pisilsz többet, de jön a pisilés ingere, de nem jön annyi, mint amennyire érzed? Igen, lehetsz felfázva.
Medveszőlőlevél tea reggel és este egy bögre 1 hétig, plusz reggel és este 2-2 tőzegáfonya kapszula nekem 3-4 nap alatt már rendbe rakja a gondokat.
6/8 A kérdező kommentje:
Ja, pisilnek is rendesen! Érzem, hogy kell és jön is a mennyiség! Nő vagyok amúgy.
2023. jan. 12. 18:52
8/8 anonim 

válasza:

Tőzegáfonya+mannóz+melegités helyre hoz ha enyhék a tüneteid. Ha 3 nap után se jobb menj el sztem háziorvoshoz vagy urológushoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!