Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Másfél év alatt kialakulhat...

Másfél év alatt kialakulhat szívebetegség?

Figyelt kérdés

Másfél éve voltam szívultrahangon és EKG-n, pár kisebb panasszal. Tökéletes lett minden. Az elmúlt napokban megint furcsán érzem magam, attól is tartok, hogy csak túl reagálom.

Létezik olyan, hogy teljesen egészséges szívből másfél év alatt, beteg szív lesz?

2023. jan. 5. 19:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Minden lehetséges, csak éppen nem valószínű. Itt inkább az a kérdés, másfél éve mit találtak a kisebb panaszok hátterében (ha már szívbetegséget nem). Hipohondria nem jön szóba? Pszichológus látott akkor?
2023. jan. 5. 19:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Simán ki tud, de nem biztos, hogy nálad arról van szó. A "furcsán érzem magam" azért nem egy tűpontos diagnózis.
2023. jan. 5. 19:33
 3/4 A kérdező kommentje:

Hipochondria szóba került, egy jó 3 évig keményen benne voltam, jártam terápiára is és sikerült leküzdenem a mindennapi szorongást miatta. Azért voltam anno mert magas volt a pulzusom és erősen dobogott a szívem, nyilván azóta tisztában vagyok vele, hogy ez az idegesség miatt volt.

De most egy jó pár napja a szegycsontom mellett a bal mellkasomnál fáj néha néha pár másodpercre. Nem szúr, szorít hanem fáj.. eddig próbáltam nem foglalkozni vele de elég kellemetlen.

2023. jan. 5. 19:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj el a háziorvoshoz, egy fizikális vizsgálatnál, sztetoszkóp segítségével sok minden kiderülhet. EKG-t lehet csinálni gyorsan.
2023. jan. 5. 19:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!