Férfiak, ti hogy viselnétek? A kérdésem FELNŐTT férfiakhoz szól.
Tegyük fel, hogy ágyban fekvő betegek vagytok, és egy barátotok beteglátogatóba menne hozzátok. Örülnétek, vagy a pokolba kívánnátok?
Én utoljára '99 májusában voltam beteg, és akkor qurvára rühelltem volna, ha így lát valaki a feleségemen kívül Ez az ÉN betegségem, az ÉN bajom, az ÉN dolgom megoldani, és hagyjon engem mindenki békén. Valami ilyesmi érzés munkált bennem, és gyanítom, most se lenne ez másképp. Holnap viszont egy barátomhoz viszek tojást, és ma tudtam meg, hogy kemo kezelés után olyan szarul van, hogy nem tud felkelni. A tojást a feleségének adom, de nem tudom, bemenjek-e a barátomhoz, vagy legyek tekintettel férfiúi büszkeségére?

Bár FELNŐTT NŐ vagyok, de TUFOM milyen mikor rákos van a családban, aki épp kapja a kemot.
Én nem a férfiú hiúság miatt aggódnék! Sokkal inkább azért, nehogy oda vigyek valami betegséget ebben a szutykos időben, mikor influenza szezon van, egy épp kezelés alatt álló legyengült szervezetű embernek..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!