Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Férfiak, ti hogy viselnétek?...

Senior Séf kérdése:

Férfiak, ti hogy viselnétek? A kérdésem FELNŐTT férfiakhoz szól.

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy ágyban fekvő betegek vagytok, és egy barátotok beteglátogatóba menne hozzátok. Örülnétek, vagy a pokolba kívánnátok?

Én utoljára '99 májusában voltam beteg, és akkor qurvára rühelltem volna, ha így lát valaki a feleségemen kívül Ez az ÉN betegségem, az ÉN bajom, az ÉN dolgom megoldani, és hagyjon engem mindenki békén. Valami ilyesmi érzés munkált bennem, és gyanítom, most se lenne ez másképp. Holnap viszont egy barátomhoz viszek tojást, és ma tudtam meg, hogy kemo kezelés után olyan szarul van, hogy nem tud felkelni. A tojást a feleségének adom, de nem tudom, bemenjek-e a barátomhoz, vagy legyek tekintettel férfiúi büszkeségére?

2022. dec. 16. 19:43
A kérdező szavazást indított:
meglátogatnám
nem mennék be hozzá, majd találkozunk hétfőn
9 szavazat
 1/5 mantis religiosa ***** válasza:
100%
Hívd fel, aztán, ha váltottatok pár szót, úgyis ki fog derülni. Ha tényleg barátok vagytok, ráérzel arra, mit gondol erről a szituról.
2022. dec. 16. 19:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én bemennék, de előtte kérdezd meg a feleségét szabad-e. Nem kell sok ideig zavarni.
2022. dec. 16. 19:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Bár FELNŐTT NŐ vagyok, de TUFOM milyen mikor rákos van a családban, aki épp kapja a kemot.

Én nem a férfiú hiúság miatt aggódnék! Sokkal inkább azért, nehogy oda vigyek valami betegséget ebben a szutykos időben, mikor influenza szezon van, egy épp kezelés alatt álló legyengült szervezetű embernek..

2022. dec. 16. 20:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
*TUDOM
2022. dec. 16. 20:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindenki másmilyen. Teljesen megértem az álláspontodat, mert most én sem tudom, melyik lenne jobb. De én biztosan meglátogatnám.
2023. jan. 13. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!