Hogy viselnétek ha 1 éve otthagyott munkahelyetek miatt még ma is bíróságra kéne járkálnotok noha közötök nincs hozzá?
1 éve felmondtam 1 munkahelyen mert rájöttem hogy nem vagyok korrektül bejelentve.
Most kaptam egy idézést perben tanúként hallgatnak meg, egy volt kollegám beperelte a céget és engem is meghallgatnak.
1 éve ott se vagyok közöm az egészhez már semmi és mehetek a csaló kupleráj volt cégecske miatt bíróságra!!
Járkálni? Én ennyiből annyit olvastam ki, hogy egyszer beidéztek.
Hogy viselném? Örülnék, hogy segíthetek abban, megkapják a jogos büntetésüket.
"Örülnék, hogy segíthetek abban, megkapják a jogos büntetésüket."
És te azt miből feltételezed hogy a cég majd veszít? Nem először és nem másodszor van a cég bíróságon, van amikor veszített (és van amikor nem...) DE megy és működik... le se szarja.....
Amíg a csalásai éves szinten sokmilliós megtakarítást hoznak 1 db elbukott per meg mondjuk 1 misi, szted hol érdekli az egész?
lopok 100 ft-ot és megbüntetnek 20 ft-ra. vagyis 80 ft nálam maradt.
akkor megéri lopni? IGEN.
Nem kell "járkálni". Egyalkalmas tanúskodásról van szó.
Teljesen átlagos, normális dolog. Semmi okod így kiakadni rajta.
Feltettél egy általános kérdést: mégis mire fel ez a kioktató hangnem?
Hogy Te a konkrét esetben mit csinálsz és milyen kifogással igazolod, a Te dolgod. De ez az oldal kérdésekre van, nem a válaszolók kioktatására.
Onnan tudom, mert itt nem ő maga áll perben, hanem csak tanú lesz. A tanúkat pedig 99,9999%-ban egyszer hallgatjuk meg egy perben, és kész. Semmi több dolguk nincs az üggyel.
Úgyhogy, 4-es, vegyél vissza a stílusodból. Senki nem beszélt úgy veled, ahogy hozzámszóltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!