Mennyire viselnétek el, ha a párotok rendszeresen cigizne, sörözne?
Figyelt kérdés
2022. nov. 20. 17:18
1/15 anonim 

válasza:

nem szeretem a büdös embereket.
3/15 anonim 

válasza:

Mivel én is iszom sört, a sör nem lehet akadály, a cigi az.
5/15 anonim 

válasza:

Semennyire, a cigi alapból kizáró ok, de a mértéktelen sörfogyasztás is. Utóbbi kis mértékben még oké.
7/15 anonim 

válasza:

Semennyire. Össze se jöttem volna vele. Ha rászokna(valami csoda folytán) akkor mehet amerre lát. 2 leghaszontalanabb dolog a világon a cigi és a pia.
8/15 anonim 

válasza:

Ilyennel nem jöttem volna össze, ha most rászokna és nem akarná abbahagyni, nagy valószínűséggel vége lenne a kapcsolatnak.
9/15 anonim 

válasza:

Eleve nem is tudnék ilyen emberrel összejönni. Se fizikailag nem tudnám elviselni, se azt a mentális állapotot, ami ilyen kényszerbetegségeket okoz. Már a látvány felidegesít, mikor utcán sörrel cigivel a kézben látok embereket.
10/15 anonim 

válasza:

Cigit egyáltalán nem, sör csak hetente kb. 1-szer oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!