Állandó szédülésből, fáradtság érzésből ki lehet gyógyulni?
Figyelt kérdés
2022. nov. 2. 21:39
21/29 anonim válasza:
A 96g só 12 liter vízre van számolva.
22/29 A kérdező kommentje:
20-as, akkor ezért érzem én ezt,jajj baszki itt a gyakorin kell megtudnom hogy cukorbeteg vagyok,mert eddig nem is gondoltam rá. Na pénteken megyek a laborba.
2022. nov. 3. 00:54
23/29 anonim válasza:
Hat van itt probléma, nem is kicsi
25/29 anonim válasza:
Na mi van már, hova tűntél? Irtó kíváncsi vagyok, hogy helyesnek bizonyult-e a távdiagnózisom!
26/29 A kérdező kommentje:
Hát még nem voltam vizsgálaton, tudom hülye vagyok, meg felelőtlen, csak mostanában sokat dolgozok, de már jövőheten tényleg elfogok menni. Meg kb 3 hete kaptam tetanuszt, és begyulladt a helye, van egy szilvanagyságú daganatszerűségem, és nagyon fáj, már ráment a lábamra, hátamra, derekamra a fájdalom, és kb 3 hete szenvedek vele, szóval azzal is kezdeni kell valamit.
2022. nov. 12. 00:38
27/29 anonim válasza:
Azt borogatod? Nekem furcsa, hogy több hetes mellékhatása van egy oltásnak, ami mindenhova terjed! Azzal is menj orvoshoz, de attól még kérj laborbeutalót, az is fontos.
28/29 A kérdező kommentje:
Nos nekem is furcsa volt, viszont azt hittem majd magától elmúlik, de nem múlt el, nem tudom lehet rossz helyre adta be, lehet nem terjedt szét, lehet begyulladt, amúgy mikor mozgok akkor nem fáj pl edzeni is tudok, na de mindegy azt is ki fogom vizsgáltatni. Meg a többi betegséget is, márcsak azért is, mert jövőre megyek külföldre dolgozni, és nem akarok úgy kimenni, mint egy hadirokkant, mert hát ott azért dolgozni kell elég rendesen, és nem szeretném hogy az legyen hogy nem bírom, és elzavarnak.
2022. nov. 12. 22:54
29/29 anonim válasza:
Újabb 1 hét telt el, elmentél már laborba? És mit csinál az oltáshelyed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!