Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért érzem mindig, hogy...

Miért érzem mindig, hogy agyilag fáradt vagyok?

Figyelt kérdés

Úgy tudnám megfogalmazni, hogy nagyon hamar mindennapos tevékenységek közben nagyon hamar kifáradok de elsősorban nem testileg hanem mintha az agyam lenne fáradt, nehezebben megy a gondolkodás, egy olyan tompaságot érzek a fejemben se örömöt nem érzek csak a fáradságot.

22 éves vagyok és látom, hogy más korombeliek mennyi mindent csinálnak és olyan rossz, hogy én meg a nap nagy részét végig szenvedem, mert a fáradságtól se kedvem se örömem nincs.

Még a koffein se sokat hát, 1 energiaital után is van, hogy ásítozok de többet nem akarok inni, mert attól már rosszul érzem magam.

Pajzsmirigyem rendben van volt ultrahang is, vérképem rendben, szívem is egészséges.

Akkor mi okozhatja ezt?

2022. szept. 1. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:
45%
Hát ha ez megnyugtat, akkor itt vagyok én is ugyanígy 22 évesen xd De én szarul is alszok.
2022. szept. 1. 21:08
 2/5 anonim ***** válasza:
45%
Ez jó kérdés! En vitamin hiányra gondolok! De én is állandóan fáradtnak érzem magam!
2022. szept. 1. 21:15
 3/5 A kérdező kommentje:

1:Hát kitartást neked, hátha van rá valami megoldás 🥲

2:Szedtem egyébként magnéziumot b vitaminokat nem nagyon használt. 😅

2022. szept. 1. 21:21
 4/5 anonim ***** válasza:
45%

Én minden május 5-től szeptember 19-ig ilyen vagyok, utána bepörgök.

Senki sem tudja, hogy miért.

2022. szept. 1. 21:23
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Kisebb a kapacitása és hamar felhasználódik a nap folyamán...
2022. szept. 2. 20:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!