Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Állandó szédülésből, fáradtság...

Állandó szédülésből, fáradtság érzésből ki lehet gyógyulni?

Figyelt kérdés

2022. nov. 2. 21:39
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Az nem jelent semmit, hogy egyszer alacsony volt egy gyorsteszten, attól is függ, hogy mikor ettél előtte. Rendes labor kell, mondd el ezt a 12 liter vizet a háziorvosnak, ami egészen elképesztő, és akármilyen slendrián az orvos, biztos, hogy el fog küldeni terheléses cukormérésre. Ne játsszál vele, mert nagyon súlyos károkat okoz kezeletlenül, pl vakság, lábelvesztés. A kezeden lévő nem gyógyuló seb is attól lehet.
2022. nov. 3. 00:02
 12/29 A kérdező kommentje:
Hát jövőheten elfogok menni,csak hát ez elég szomorú lenne ha kiderülne 20 évesen hogy cukorbeteg vagyok.
2022. nov. 3. 00:04
 13/29 A kérdező kommentje:
De amúgy köszönöm a válaszokat.
2022. nov. 3. 00:05
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Szomorú, mert önkorlátozó életet kell élned, de a kezeléstől legalább ezek a tüneteid elmúlnak. Majd írd meg az eredményt.
2022. nov. 3. 00:19
 15/29 A kérdező kommentje:
Hát igen igazad van utolsó,bár ha tényleg kiderül hogy az vagyok, akkor van egy tippem hogy mitől alukult ki. Nagyon édesszájú vagyok, kizárólag csak édességen élek,sőt volt hogy egy éjszaka megettem 17 tábla csokit,de amúgy nem látszik rajtam,mert normális a testsúlyom.
2022. nov. 3. 00:23
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Atyaisten! Hát akkor kétség nem fér hozzá. A hasnyálmirigyed nem tudott lépést tartani az inzulintermelésben. De hogy nem lettél rosszul 17 tábla (mekkora?) csokitól? Én húszéves koromban 1-től is rosszul voltam. A testsúlyod is azért normális, mert a cukorbeteg fogy, mert már nem épül be a cukor. És hogy tudsz annyit megfinanszírozni?

A szüleidet ennyire nem érdekli, hogy mit eszel?

Inkább már holnap kérjél laborbeutalót, terhelésesre is, mert az éhgyomri lehet normális cukorbetegség esetén is, és már pénteken menj el a laborba. Minél előbb kezelést kell kapnod. Meg se fordult a fejedben, hogy a 12-13 liter víz (biztos az is cukros) nem normális?

2022. nov. 3. 00:34
 17/29 A kérdező kommentje:
Cukros löttyöket nem iszok,csak kizárólag vizet,na jó meg napi 3 Hellt,de azt muszáj. Nem lettem rosszul tőle, nagyon jól esett,én másképp működik,simán megeszek 5 tábla csokit,viszont már egy tányér levestől is rosszul vagy. A szüleim normálisan esznek,mondták sokszor hogy egyek én is normálisan,meg azt is hogy nem vagyok normális,meg ki fogom nyírni magam ilyen étrenddel,de ugye nyilván nem tudnak velem mit kezdeni. Sajnos tiniként is ilyen voltam, mikor még nem volt saját keresetem,ha nem adták oda a csokit képes voltam napokig nem enni semmit. Viszont annyi pozitívum van, hogy legalább járok edzeni,csak ez az állandó fáradtság,gyomorégés tesz tönkre,meg az is durva mikor bezabálok érzem hogy a gyomrom tele van, viszont az agyam meg éhes,és nem is értem ilyen hogy lehetséges.
2022. nov. 3. 00:44
 18/29 anonim ***** válasza:
54%

Hát nem olvastam el minden, de napi 16 liter vizet meginni az nagyon sok, kimossa a véredből a nátriumot.

A boltokba ne vegyél sót, mert kálisóval mérgezik.

Tesóm innen veszi, mert olcsó és tiszta:

[link]

tisztaso.hu ról 100 kilótól ingyenes a házhozszállítás. De az drágább, mert patikai tisztaságú.

1l vízzel 8-9g sót kell fogyasztani. Az olyan 60g ra jön ki. Brutálisan sok, mint ahogyan a víz is.

2022. nov. 3. 00:44
 19/29 anonim ***** válasza:

Ja elnézést nem 60g, hanem 96g.

Éjszaka van már és fáradt vagyok.

2022. nov. 3. 00:50
 20/29 anonim ***** válasza:
Hát mert a bevitt cukor már nem épül be, és az agyad is cukorhiányban szenved. Pedig annak is kell a cukor a működéséhez.
2022. nov. 3. 00:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!