Lázas vagyok meg sokat alszom. mi lehet?
Figyelt kérdés
Semmi bajom nincs a magas lázon és az aluszékonyságon kívül. nem fáj a torkom, nem köhögök, nem vagyok náthás. az emésztőrendszeremmel sincs baj. Mi lehet ez?2022. okt. 22. 14:55
1/9 anonim válasza:
Mert szerinted csak ezek okozhatnak lazat? Eleg egy beteg foggyoker, es belazasodhatsz anelkul, hogy fajdalmaid volnanak.
2/9 A kérdező kommentje:
a fogaim tökéletes állapotban vannak. járok kontrollra
2022. okt. 22. 15:03
5/9 A kérdező kommentje:
minden tünet nélkül? most voltam megfázva egy hete
2022. okt. 22. 15:12
6/9 anonim válasza:
Ha hétfőig nem rendeződik a lázad, meg kéne nézetned, nincs-e tüdőgyulladásod. Nekem volt ilyen, és eleinte nem köhögtem, csak a magas láz volt a tünet. Aztán persze elkezdtem köhögni is, majd megfulladtam, szerencsére kórházba nem kellett mennem, de elég sokáig beteg voltam. Nyomatták belém az antibiotikumot, meg egy vödörnyi köhögős szirupot megitattak velem.
7/9 anonim válasza:
Akkor lehet valamilyen szövődményt kaptál, nem ártana orvoshoz menni, persze lehet influenza is, az sokszor csak magas lázzal kezdődik, más tünet eleinte nincs.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2022. okt. 22. 15:46
9/9 anonim válasza:
Most terjed (igaz főleg gyerekek között, de pl a férjem is elkapta) egy vírus. Láz, aztán pöttyök jelennek meg a kézen, lábon, száj környékén.
De ezen kívül is sok betegség indul lázzal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!