Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Sclerosis multiplex és fogorvo...

Sclerosis multiplex és fogorvosi szakma? Le kell mondanom az egész jövőmről?

Figyelt kérdés

Leszogeznem, nincs még semmi fix diagnózisom, csak furcsa tüneteim vannak augusztus óta, erőltetés után izommerevség, izomfájdalmak, gyengeség, most járok neurológiára meg ilyen olyan kivizsgálásra. Az orvos még nem említette konkrétan az sm-et, de szerintem arra (is) hajaznak a tüneteim.

És hat 18 éves vagyok, idén kezdtem a fogorvosi egyetemet, és igen csak depis tudok lenni, ha belegondolok, hogy lehet, hogy ez az egész most vet véget a "karrieremnek" amiből még nincs is semmi. Fogalmam sincs mihez kezdjek, ha a rossz forgatókönyv bekovetkezik (mármint az SM diagnózisa). Menjek általános orvosira? Vagy hagyjam ezt a pályát és legyek valami egyszerű irodai munkás amíg le nem benulok? És mindenképp garantált a rokkantság, tolószék? Annyira kétségbe vagyok esve, minden nap sírok, nem tudok a tanulásra sem koncentrálni

2022. okt. 14. 14:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Amúgy nem kell tőle rettegni. Nekem 13 éve van és pár kóros reflexen kívül más bajom nem igazán van.
2022. dec. 7. 23:03
 12/16 anonim ***** válasza:
2022. dec. 7. 23:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, végül is lett bármilyen diagnózisod?
2023. máj. 1. 18:31
 14/16 A kérdező kommentje:
#13 nincsen. Mri negatív volt, de a tuneteim megvannak még mindig. 4 neurológusnál voltam, egyik sem tudott mit mondani. Igaz, nagyon kimerülten ebben az egy évben, a tanulás es szociális életem rovására ment az egész.
2023. jún. 16. 20:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Gerinc MRI is volt vagy csak koponya?
2023. jún. 16. 21:17
 16/16 A kérdező kommentje:
Mindketto
2023. jún. 16. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!