Lehet az alábbi tünetekkel valakinek másik betegsége ami nagyon hasonlít rá, de nem sclerosis multiplex?
Végtag gyengeség, végtag fájdalom (izomláz szerűen), ideg meg-meg rándulasa a végtagokban, erős éjszakai izzadás, fejfájás, néha a látás elcsuszasa, erősebb szagú vizelet, lábujjak közül 2-3 nem mozog, ezért a lábfej picit lóg
Néhány hete vannak ezek
Én azért orvoshoz elmennék.
Mihamarabb.
Az idegek nem játék.
Nagyon remélem, hogy rendbe leszel.
Figyu, nem lehet, hogy nagyon rágörcsölsz, és már te produkálod magadnak ezeket a tüneteket?
Nekem 3 hete remeg az alsó szemhéjam, naponta kb. 10x 20mp-re. Ha nem figyelek rá, akkor nem csinálja, de tegnap én is sok hülyeséget olvastam a neten, többek között sclerosis multiplexről, izomsorvadásról, így mára elkezdtek fájni a lábaim, és fáradtnak érzem magam. Biztos vagyok benne, hogy beképzelem ezeket a tüneteket... Szerintem nálad is ez van. Próbálj meg megnyugodni. Ha nem múlik el 3-4 héten belül, menj el orvoshoz. Én a szemrángásomnak adok még 3 hetet, aztán megyek. Olvastam, hogy valakinek több hónapot rángott, majd elmúlt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!