Mit csináljak már az inszomniával?
Mindent kipróbáltam. Antidepit is szedtem, egy ideig az egyik jó volt. Melatonint is szedtem, az se hat már. (Ebből most vettem be 4-et) Dolgoztam az se volt jó, sportoltam akkor se sikerült. Végeztem erdőben fizikai munkát, igaz nem hosszútávon de akkor se volt jó. Altatót nem akarok, mert félek, hogy rászokok. Hosszú távon nem akarok semmit szedni, mert leszokni se akarok róla, meg alapból nem egy jó dolog. Mintha teljesen eltűnt volna az az érzés, hogy álmos vagyok. 1 éve tart már, félek, hogy sose múlik el. Hogy menjek így eldolgozni, hogy ki tudja mikor jön megint, hogy napokig semmit nem tudok aludni. Háziorvos azt mondta mikor elmentem hozzá 3 alvatlan éjszaka után, hogy mrnjek fussak, nézek tvt és elalszok. Szóval ő kizárva, az a kérdés, hogy szerezek, így beutalot bárhová.
Mit tennétek a helyemben? Ti, hogy vagytok vele?
12
Persze, hogy nem szemétség. Nagyon jót írtál. Sőt, amit a doki csinál, az szemétség, de nagyon.
"1 éve tart már ... Alváslabor már nagyon érik, de nem utal be sajnos a háziorvosom"
:-OOO
Ne viccelj már! Régesrég alváslaborban lenne a helyed! Válts háziorvost, ha ez ilyen! És fordulj a betegjogi képviselőhöz is akár! Írjál neki egy e-mailt, ha továbbra sem hajlandó beutalni alváslaborba a házidoki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!