Órànként felèbredek este, mit csináljak?
Tényleg óránként ébredek fel , mert mindig megnézem az időt. Sosem voltam jó alvó , de ez most viszonylag új.
Próbàltam már minden gyógynövényes kapszulát/teát, meditàltam alvàs előtt, relaxációs zenét hallgattam ... szóval minden sz-rt kipróbáltam, amit ilyenkor szoktak...
háziorvosom írt fel altatót. Azt kétszer vettem be eddig, mert nem akarok rászokni, meg igazából olyan fajta, ami az elalvást segíti ès nem az àtalvást. Szóval azzal is kb 4 órát aludtam csak àt felébredés nélkül. Igaz az még mindig jobb, mint az óránkénti felébredés...
Szerintetek mit csináljak? Szedjem minden este egy hétig az altatót, h tudjon regenerálódni az agyam és esetleg “rászokjon” a belső órám àltala, h ne keljek fel ennyit? Van egyáltalán ilyen?:D
Az altató a ‘z’ kategóriás fajta (zolsana) szóval 1,5 óra a felezèsi ideje, ami miatt pilótàknak is adják jatleg -nél...
szóval nem egy erős cucc.
az alvásvizsgálat úgy működik, hogy bent kell aludni valami klinikán? Mert akkor ott aztán semmit nem aludnék az tuti!:D úgyhogy ez esélytelen...
tv-m nincs, telefonozni nem szoktam alvás előtt...:/ ki van szellőztetve, csend van... alvási apnoém nem tudom , hogy van-e.. 26 éves nő vagyok egyébként.
Nem akarnék altatózni rendszeresen, főleg, hogy egy idő után hozzászokna a szervezetem és màr az se hatna. Azt meg végképp nem akarom.
Tényleg sosem voltam jó alvó, egyszer kétszer felébredtem mindig, szóval sosem aludtam át az éjszakákat egyhuzamban, de elvileg az nem is baj.
De ez most kétségbeejtő.
Értem. És te milyen altatót szedtél? És mennyi ideig szedted?
Én is pont ezért gondoltam, h egy hétig szedek és hátha “megszokja” az agyam és jobban átalszom az éjszakát anélkül is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!