Este könnyen elalszom, viszont éjjel többször is felébredek és mostanában 4 óra után már nem tudok visszaaludni. Van erre valamilyen gyógynövényes vagy homeopátiás szer?
Figyelt kérdés
Persze egész nap fáradt vagyok és nem tudok a munkámra sem úgy koncentrálni. Valeriána night-ot próbáltam. Jó volt,de nincs esetleg valami más?2017. márc. 13. 10:15
1/5 anonim válasza:
Szia!
Én is pont ugyanettől szenvedek. Este tudnám ajánlani a citromfű teát, lenyugtat stresszoldó hatású. Illetve a jógát, ha van minden nap vagy minden másnap fél órád, csodákat tesz. Sajnos tapasztalataim szerint semmilyen szer nem segít az éjszaka átalvásában, csak az elalvásban.
2/5 anonim válasza:
Homeopátiás? Mit vársz egy pohár hideg víztől némi cukorral ?
3/5 A kérdező kommentje:
Nekem a tejszaporításnál is használt a homeopátia.
2017. márc. 13. 19:22
5/5 anonim válasza:
Nem vagy elég fáradt. Mozogj kicsit napközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!