Reggeli köhögése szokott lenni valakinek? Nem dohányzok . Mintha tokrom irritálná valami. Mellkas röntgen jó vérvétel jó . Savam az van közbe.
Figyelt kérdés
2022. szept. 14. 05:23
1/5 anonim válasza:
Lehet akkor a sav. Néha van nekem is, attól is függ, hogy milyen száraz a levegő a szobában.
2/5 anonim válasza:
Allergia, reflux, mindkettő okozhat köhögést.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Most is sok a savam.
2022. szept. 14. 08:32
4/5 anonim válasza:
Az is lehet hogy nem elegendo a folyadekfogyasztasod napkozben es kiszaradsz reggelre.
A sav is abszolut okozhat ilyet, megemelt parna es refluxdieta tudja csokkenteni, ha nem eleg akkor gasztroenteorolgian tudnak mast felirni
Na.meg ha bujkal benned valami virus az is okozhatja
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon helytelenül táplálkozok és keveset iszom . Amikor iszok akkor is üdítő ami jég hideg . Írtak fel savlekötőt de nem igen használ és nem is szedtem tovább. 3 honapja covidos voltam és végig köhögtem ezt a 3 hónapot azért is küldtek el mellkas röntgenre meg vérvételre.
2022. szept. 14. 13:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!