Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mik voltak a legfurcsább...

Mik voltak a legfurcsább tüneteitek covid közben és után?

Figyelt kérdés
Kérdés adott. Kíváncsi vagyok.

2022. szept. 13. 20:54
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
26%

Nem, csak tudod eléggé felháborító ez a lenéző stílus, hogy "rettegett Covid", mikor más meg majd beledöglik - a kevésbé szerencsésekről már ne is beszéljünk. Egészséges 29 éves nőként, két hétig 39 fokos lázzal feküdtem, ami az istennek sem akart lejjebb menni. Enni nem tudtam, levesen éltem, egy ideig mindent kihánytam. Egy vékony hajszálon múlt, hogy nem kerültem kórházba - ami a magyar egészségügyet ismerve majdhogynem egyenlő a halálos ítélettel. Túléltem hálistennek. De ha lett volna valamilyen alapbetegségem, nem biztos, hogy ilyen szerencsés lettem volna. Szóval menj a pibe ezzel a fellengzős stílusoddal. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok egy habzó szájú Covid hisztériázó, aki alig várja, hogy jelentkezhessen a háromszáznegyvenkettedik oltásáért. Örülj neki, hogy te ennyivel megúsztad, de ne nézd le azokat, akik viszont nem...

2022. szept. 13. 22:04
 12/38 anonim ***** válasza:
75%
#11 Nem nézek én le senkit, viszont ne csináljunk már úgy, mintha mindenki haldokolna benne, aki meg nem, az biztosan kamuzik. Én bevallom őszintén, jót röhögtünk a férjemmel, mikor pozitív lett a teszt, mivel többet vártam magától a vírustól. De ez nem azt jelenti, hogy bárkit is lenézek, amiért más máshogy esett át rajta. Szimplán röhejes volt, hogy ezzel vágták át az emberiséget...
2022. szept. 13. 22:17
 13/38 anonim ***** válasza:
31%
Intelligencia kérdése. Mig az influenza ezerbol egy halallal jar, a covid rataja 3%-os. Ha nem zavar senkit Kobor Janost és Csollányt is elvitte. :(
2022. szept. 13. 22:22
 14/38 anonim ***** válasza:
80%

#13 Ez elég nagy kamu volt, gratulálok, így terjednek az álhírek! A hivatalos regisztrált adatok alapján a covid 1% halálozási rátájú (linkelt oldalon kis fülecske lenyit). Viszont, ha nem vagy aranyhal, hogy mindent elfelejts, akkor emlékezni kéne arra, hogy fals a halálozási számolás (pl Magyarországon durván fals, de még Nyunyóka néni és Viktorunk is elmondta az elején), illetve vagy 10x többen átestek rajta, mint ahány regisztrált fertőzött van. Így a valós halálozási ráta 0,2%.

[link]

2022. szept. 13. 22:30
 15/38 anonim ***** válasza:
75%

Nekem nem volt fura tünetem, csak az, hogy a most jellemző vezető tünetek, pl.torokfájas, fejfájás egyáltalán nem volt, sőt, semmi felsőlégúti se. Ennél sokkal furább volt, hogy 2 napig voltak tüneteim, láz, derékfájás, 1 nap izületi fájdalom és hátfájás (nem egyszerre), és hómező tesztem volt. 4. napon már semmi bajom nem volt, és olyan + lett, hogy 2x olyan erős volt a tesztcsík, mint a kontroll. Aztán baromi sokáig + is maradt tünetek nélkül. Vártam, hogy majd jól visszaesek és hívhatok papot, de sehol semmi🤷🏼‍♀️

Ja, fáradtság, az végig volt és még tovább, talán már nem annyira, de már 1 hónapja kezdődött a covidom.

2022. szept. 13. 22:52
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látom előre mentegetőznöm kell: nem nézem le azokat, akiknek komoly tüneteik voltak... csak a saját történetemet írom le.

Nekem megszűnt az akkor már hetek óta tartó köhögésem (Mint később kiderült rák miatt köhögtem). Na ilyen tünetről még sehol sem olvastam.

Szerintem 2-t hapciztam és bekerültem a statisztikába. Emiatt nem jutottam el a dokihoz, akihez 1 hónappal azelőtt kaptam időpontot...

Az első negatív teszt után ment el a szaglásom, ízlelésem. Utána úgy jött vissza, hogy napokig füstszagot éreztem.

Ezt követően végre eljutottam dokihoz és megkaptam a diagnózist.

Csak azért szomorú, hogy más betegségek diagnosztizálását késleltette. Soha senki nem fogja tudni, hogy ez a járványkezelési stratégia hány emberéletet követelt.

Ha meghaltam volna a rák miatt amíg pozitív voltam (volt rá esély) akkor is a koronára fogták volna... írták volna, hogy meghalt egy 28 éves, de legyengült immunrendszerű nő... engem ez bosszant.

2022. szept. 13. 23:40
 17/38 anonim ***** válasza:
65%

[link]

Innen idéztem.

2022. szept. 13. 23:50
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
#17 Ne haragudj, de egy 2020-as cikkből? Ez kb olyan, mintha én egy random Józsi bácsitól idéznék valamit és beállítanám teljes igazságnak, amit mondott.
2022. szept. 14. 00:01
 19/38 anonim ***** válasza:
83%
A baratom megkapta az oltasokat: azota tobbszor elesett egyutt kocogas kozben. (Koncentraciozavart okoz!!)Illetve latott messzebb olyanokat,amik nem voltak ott. (Lataszavart okoz)
2022. szept. 14. 03:35
 20/38 NTBS ***** válasza:
80%
Az, hogy reszkettem a hidegtől.
2022. szept. 14. 07:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!