Mik voltak a legfurcsább tüneteitek covid közben és után?
Közben: állandóan fals festékszagot éreztem + a hús bárhogy volt elkészítve, csak a gyomorforgató szagát éreztem, így egy időre vegetáriánus lettem.
Szerencsére ezek elmúltak, illetve nem vettem észre post-covid tüneteket.
Elég tipikus tünet volt az ízlelés és szaglás elvesztése, de nekem akkor is a furcsa kategória, amikor a citromot belefacsartam a számba, és egy arcizmom se rezdült meg.
Ami nem olyan tipikus, az a csalánkiütések megjelenése, oldalt a térdemnél pl. tenyérnyi nagyságú, vérvörös kiütéses terület volt. De ezek a kiütések hamar elmúltak, Neogranormonnal kentem.
Utána nem maradt meg semmi a tünetek közül, de két hétig iszonyatosan beteg voltam. Enni se bírtam, nagyon magas lázam volt. Apám egy pár napos hőemelkedéssel megúszta az egészet, neki viszont csak fél év múlva kezdett el visszajönni a szaglása.
Akkor lehet mégsem én vagyok a hülye, hogy egyfolytában ilyen büdös hányásra emlékeztető szagot érzek.
Favipiravir után hasfájás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!