Legfurcsább sztorik, amik a pszichiátrián történtek?
Figyelt kérdés
2022. jan. 25. 15:28
1/10 anonim válasza:
Húsz évvel ezelőtt ki akartam nyírni magamat gyógyszerekkel. Bevitt a mentő, kimosták a gyomromat, majd kórterembe vittek, és kötözőgésszel az ágyhoz kötötték a kezeimet. Néha magamhoz tértem, de elég kába voltam még a gyógyszerektől. Behozták az ebédet, letették mellém, homályosan erre is emlékszem. Majd arra, hogy valamennyi idő múlva megint jönnek be, és kérdezik a mellettem fekvőt:
"- Nem evett?"
"- Hogy evett volna, mikor le van kötözve!?"
Ezt én elég viccesnek tartottam így utólag, persze a gondolat bennem van, hogy ennyi esze van az átlagembernek.
3/10 A kérdező kommentje:
1, Ez érdekes volt.
2, Mi történt?
2022. jan. 25. 15:53
4/10 anonim válasza:
Pszichiáter plusz gyógyszert adott annak aki szexelt vele a kórházban ... szerelmi viszony lett belőle.
5/10 anonim válasza:
Felismertem egy tanuló orvost egy internetes játékból az első viziten, a nicknevén szólítottam, de mivel súlyos insomnia miatt kerültem be, a főorvos azt hitte pszichozisom van, és amiatt beszélek ilyen furcsa szavakat, nem kérdezett, csak belőtt IV haloperidol + clonazepam kombóval. Aludtam vagy 30 órát, aztán tisztázódott a helyzet 😆
7/10 anonim válasza:
Nem annyira, a srác válogatott cs player volt, én pedig nagyjából minden valamire való cs játékost ismertem. Csak nem rumlinak kellett volna nevezni :)
8/10 anonim válasza:
És az inszomniád helyre állt azóta?
9/10 Psycho válasza:
Csoportfoglalkozáson az egyik fickó egyszercsak felállt, és elindult kifelé. Nem igazán foglalkoztak vele, azt hitték wc-re megy. Alig 1 perc telt el, emberünknél kattant valami, és elkezdte puszta kézzel szétszedni terem bejárata mellett a falat (gipszkarton volt, ha jól tudom). Mire lefogták és leszedálták, elég tekintélyes részt kapott szét.
10/10 anonim válasza:
Leszakadt az ágy. Máshol a szék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!