Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hova fordulnátok ezekkel a...

Hova fordulnátok ezekkel a problémákkal? Rossz emésztés, hajhullás, rossz alvás.

Figyelt kérdés
Évek óta küzdök ezekkel, tehát nem apró cseprő gondokról van szó, főleg az alvás a gond. Lelki okok miatt romlott el, de az a probléma már megoldódott, mégsem jön helyre az alvás, ezért arra gondoltam valami fizikai oka is lehet akár, lehet hogy az emésztésemmel is összefügg, de az is lehet hogy egyáltalán nem jól gondolom, passz. Rengeteg dolgot próbáltam, vitaminokat szedek, akupunktúrára jártam, pszichológushoz, a háziorvosom altatót írt fel, és szintén pszichológushoz küldött, de nincs javulás. Valakinek valami ötlet, hogy ilyen esetben hova tudok még menni, ami talán használna is?
2022. aug. 26. 11:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

9m endokrinológiára nem fognak elküldeni hajhullással főleg hogy majd 1 év a várakozási idő. Ne röhögtess már.

Rossz alvással meg neurologian nem foglalkoznak.

2022. aug. 27. 13:03
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen, magán endokrinológusnál voltam, mert nem volt időpont az sztk-ban, annyira tele volt előre 1 évre.... Katasztrófa ami az egészségügyben van, egyszerűen hihetetlen.. Már nem stresszelek egyébként, régen volt egy ilyen időszakom, de az már elmúlt. Ha stresszes lennék, akkor nem tudnék elaludni, tapasztalatból tudom. De én simán elalszok, csak aztán max 3 óra múlva felébredek minden éjjel. Mozogni is próbálok, a térdem miatt futni nem akarok, de van egy elliptikus trénerem, azt szoktam használni. Egy időben naponta használtam, csak mivel nem volt javulás elment a kedvem kicsit, mostmár csak heti 1-2x használom, de mellette bicajozok, sétálok.
2022. aug. 29. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!