Negatív vérkép, de fennálló problémák?
Ma kaptam meg a vérvizsgálat eredményét, amit háziorvos végzett, ami negatív lett. Ennek persze nayon örülök, de nem tudok teljesen megnyugodni.
Azért kértem ilyen vizsgálatot, mert elkezdtem fogamzásgátlót szedni, amit 9 hónap után abbahagytam, mert rendes és pontos a szedése mellett is mindig előbb jött meg a megvonásos vérzés, illetve ez idő alatt híztam 10-15 kg úgy, hogy mindig 60 kg körül voltam, sosem kellett egészségesen étkeznem a súlyom fenntartása miatt, sem komolyan sportolnom. Miután abbahagytam (7 hónapja nem szedem kb.), fél év alatt híztam legalább még 10 kg-t, a hajam hullik, száraz a bőröm, nagyon fájdalmas időnként a menstruációm és az utolsó ciklusom 51 napos volt, általában pedig 31-32 nap körül mozog.
Nem bebeszélem magamnak, örülök, hogy nem vagyok beteg, de valamitől híztam 25 kg-t, az étekezesem nem változott ennyit, sőt volt amikor diétáztam és mozogtam és csak tovább híztam, illetve az utolsó mensim nem tudom, hogy miért 52 napra jött.
Mit gondoltok, mit tehetnek ilyen esetben?
Általános háziorvosi vérvételt kaptam, ahol csak TSH szintet néztek, ami nekem 4,392 mlU/l lett.
T3 és T4 értékek nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!