Ezek mit jelentenek a verkép eredményén?
Sajnos csak pénteken tudok dokihoz menni megmutatni a vérkép eredményét. Csak már kíváncsi vagyok hogy ezek mit jelentenek.
Eredmény referencia
GFR-EPI 84 90-
Cholesterin 5,8 2,8-5,6
Bilirubin 21,5 3,4-20,5
GOT 44U/L 5-40
Vörösvérsejt 5,32 4,00-5,20
Vas 29,7 10,0-28,0
Ennyi csillag lett az eredményemen.
Igennlátom, hogy nem olyan nagyok az elterések, csak nem tudotam, hogy mit jelentenek.
Masodik valaszadó, igen sajnos keveset iszok, de próbálom magamba erőltetni a vizet és igyekszem betartani a kellő mennyiséget. Sajnos nem minden nap jön össze. Tudom, hogy muszáj eleget innom.
De ebből a válaszból legalább ezt is megtudtam, hogy a vérképem erre is utal, hogy keveset iszok.
Köszönöm szépen a válaszokat 😊
"Nincs vízivási előírás! Ha annyit iszol, hogy nem vagy szomjas, az pont elég."
Óriási tévedés. Napi két liter vizet mindenkinek meg kellene innia, ráadásul sokan nem érzik rendesen a szomjúságot, főleg az idősebbek.
Van amikor én is elfelejtek inni, tehát nincs meg a 2l egy nap, vagy este kapok észbe hohy hu én alig ittam valamit a nap folyamán.
De már mostanában nagyobb figyelmet szoktam erre fordítani és próbálom tartani a minimum 1,5-2l folyadék mennyiség bevitelt 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!