Ismeritek a herzériát? Kinek milyen tapasztalati vannak? Bevált vagy csak ámítás ez is? Írjatok!
Figyelt kérdés
2012. aug. 28. 14:45
1/8 A kérdező kommentje:
hahóóóóóóó
2012. aug. 29. 09:14
2/8 anonim válasza:
Én használtam herzéria ampullát, csak 2 dobozzal asszem, hát annyitól nem állt meg a hajhullásom. a sampon állítólag jó, de azzal még nem találkoztam. Inkább szedjél vitamint, és hajhullás elleni samponnal mosd a hajad :) Dm-es hajvitamint tudom ajánlani ami tartalmaz cinket is, az ára 1000forint és 2 hónapra kitart :) kékdobozos, a dm-nek saját márkája. amíg szedtem nem hullott annyira a hajam. Most nem szedek semmit és megint hullik. de szerintem újra azt fogom megvenni! :)
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :) Szedek hairclinicet és sörélesztő tabit. Csak gondoltam, ha jó a herzéria akkor kipróbálom azt is. Nem tudom melyik lehet a jobb, herzéria vagy vichy dercos?
2012. aug. 29. 21:37
4/8 anonim válasza:
A dercos az nagyon drága, asszem vmi 10ezer körül lehet, de ha nem mindennapi használatra lesz, akkor sztem megéri, mert elvégre nem az a lényeg, h mennyit teszel a fejbőrödre, hanem az, hogy rendszeres legyen a hajnövesztő szer alkalmazása :) heti egy alkalom is bőven elég, ha hosszú távon gondolkodsz :)
5/8 A kérdező kommentje:
Igen, tudom a dercos drága...de hát lehet hogy jó is...Kicsit meggyőzőbb, mint a herzéria (így első ránézésre). Viszont a herzéria gyógynővényes, a dercos meg nem igazán :-/
2012. aug. 29. 22:01
6/8 anonim válasza:
A Bánfi hajszesz és sampon is nagyon jók :) csak nekem nagyon szárította a hajam és folyton balzsamozni kellett! :)
7/8 A kérdező kommentje:
Igen, azt próbáltam. Nekem is az volt vele a gondom, hogy rettenetesen szárított. Viszont nem vagyok híve a balzsamoknak, így az nekem nem vált be :(
2012. aug. 30. 08:49
8/8 anonim válasza:
Balzsamozni kell!! Nem véletlen találták ki! A sampon amivel megtisztítod a hajad savas pH val rendelkezik.Az utolsóként használt hajápolónak alacsonyabb pH értéke a tisztítási folyamat során segít „lezárni” a hajat; a haj lezárása azt jelenti, hogy a hajszálakat lesimítja, és a nedvességet jobban benntartja. Ezért nem nő a hajad és ezért van vele több problémád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!