Most akkor törölni fogja az orvos a diagnózist vagy nem?
Röviden:
kényszeresen szedették velem depresszió miatt a rivotrilt, mikor elhagytam durva elvonási tünetek jelentkeztek, köztük hallucináció.
Ezután a diagnózis: depresszió, szorongás, egyéb skizofrénia
Soha többet nem fordult elő velem ilyen! Elhagytam a rivotrilt 2.5 év alatt, antidepresszánsokat is elhagytam. Semmi bajom!
Eddig azt ígérte az orvos, hogy törölni fogja a diagnózist, ha leteszem a gyógyszert.
Antipszichotikumból igaz még van egy kevés, de azt mondta, hogy ha nem járok akkor automatikusan "gyógyultnak" számítok.
Ergo hazudott és nem törli... :'(
,Nem iranydiagnózis volt, hanem rendesen beleirtak"
???
Nem az a kérdés, amit írsz azt értem, de olyan , hogyan lehet hogy nemi betegséget írnak a gyomorgyulladás helyet? Vagy azt is beírták? Meg, ha nemibetegség gyanúja miatt mész kivizsgálásra, hogy jön a képbe a gyomortükrözés?
Értem.
Emellett beirtak diagnozisnak az ibd-t és ibs-t miközben gyomortükrözés után kiderült, hogy gyomorgyulladásom van csak.
De így akkor a kettőnek mi köze egymáshoz? A gyomorgyulladás nem zárja ki , hogy ne lenne más betegséged. Nem állítom, hogy van de honnan tudod, hogy nincs?
Vagy az összes orvosnak vele van gondja, és őt szívatja, tönkretéve az életét
Vagy meg van az oka a skizofrénia diagnózisnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!