Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Covidos lettem oltatlanul....

Covidos lettem oltatlanul. Pozitiv teszt. Mire szamitsak?

Figyelt kérdés
40fokos laz,rettenetes fejfájás. Belehalhatok? Sovany vagyok 45kg,ma fel sem bírtam kelni. Van egy eves kisfiam,felek h rá ragad… mit tegyek h hamar tuljussak ezen?
2022. júl. 27. 16:45
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:

#40: nyilván konteós vagyok.

Arról nem tudom, hogy tudsz-e, hogy jelenleg kb. 15% NEM COVIDOS plusz halálozást mérnek az országok a covid előtti 5 év átlagához képest. Igaz ezt sem az origó, sem a telex nem fogja megírni, a hivatalos statisztika is konteó.

2022. aug. 1. 07:59
 42/61 anonim ***** válasza:
8%

Igen.

Es nyilvan a pfizer oltas miatt.

Jahj Istenem...

2022. aug. 1. 09:36
 43/61 anonim ***** válasza:

#42: jelenleg nem tudják megindokolni, és igen az oltások is benne vannak a lehetséges okok között, pont ahogy a post-covid, vagy epp az oltás utáni covid fertőzés, az EÜ ellátás leállítása, stb...

Érdemes több forrásból tájékozódni.

Egyébként a covid esetén is a tüskefehérje az, ami a nagy bajt okozza (verrög, gyulladás, neurológiai tünetek), de nyilvan ha a vakcina hatására gyártja a szervezet akkor, már nem okohat gondot, ugye?

2022. aug. 1. 09:58
 44/61 anonim ***** válasza:

#42 Tessék utána olvasni, hogy a Pfizernek mennyi ügye volt már a covid előtt is.

Szívbeteg nőstény macskám nem műthető, így emberi fogamzásgátló gyógyszert kap (Provera), állatorvosi javallatra. Ezt a gyógyszert is a Pfizer gyártja. Normális, őszinte állatorvos, akihez járok, még ő is elmondta, hogy kockázatos gyógyszer, mert embernél és macskánál is rákot okozhat. Ha felkeresnél egy normális, őszinte orvost, hidd el, elmondaná, hogy mennyi problémát okoztak a covid oltások. De amíg kóklerhez jársz, meg szőnyeg alá söpröd a Pfizer ügyeit, addig nem is vár tőled mást az ember, mint hárítást.

2022. aug. 1. 11:15
 45/61 anonim ***** válasza:
44: szerintem is gáz az oltás, de azt a BionTech fejlesztette, nem a Pfizer! A Pfizer csak pénzelte. Meg a nevüket adták hozzá, mert a legjobbak voltak az oltás előtt. A viagrát is ők találták fel. A Comirnaty oltás amit a legtöbben kaptak, tönkre tette a hírnevük.
2022. aug. 1. 11:54
 46/61 anonim ***** válasza:
#45 Egy kutya. A Pfizer, a Moderna, az AZ, a J&J, sőt, még a BioNtech is Bill Gates keze alatt fut.
2022. aug. 1. 12:01
 47/61 anonim ***** válasza:
0%
46: az a konteó.
2022. aug. 1. 12:06
 48/61 anonim ***** válasza:

#47: Nem konteó, tenyleg néhány nagytőkés kezében van ez az összes, nyilván a hivatalosan elérhető válallati jelentések is tele vannak konteóval :))

Csak végig kell követni a tulajdonosi és befektetői láncot.

Ha ehhez még hozzáveszed a kormányzati kapcsolódásokat (ki kinek a fia lánya felesége veje, stb) akkor hamar elkezdesz pislogni.

2022. aug. 1. 12:23
 49/61 anonim ***** válasza:
0%
48: jól kimosták az agyad. Sajnállak. Tudod van az arany középút, általában az az igazság. Tagadó és hívő oldalon is vannak igazságok és marhaságok, ezeket kell mindkét oldalról összeszedni, az igazságmorzsákat. Ha csak hívő vagy tagadó valaki, a marhaságot és igazságot is beszívja, és ugyanúgy agymosott is lesz.
2022. aug. 1. 12:31
 50/61 anonim ***** válasza:

#49: én baromira szkeptikus vagyok, nem vagyok hívő.

A covid elején magamnak készítettem statisztikát a publikált halálozási adatokból.

Próbáltam felkutatni adatokat az oltások mellékhatásairól, hogy tudjak dönteni, melyyiket adassam be, ha majd a pórnépneknis elérhető lesz.

Végül be is szoptam a covidot idő közben, (utána 1 hónappal lett elérhető az oltás).

Akkor még azt mondták 6 hónapig ne oltasson aki átesett, majd levitték 3 hónapra, majd 2 hétre, majd azt mondták oltass betegen is, mi baj lehet.

Na én itt elengedtem ezt az egészet, még mindig van antitestem oltás nélkül.

2022. aug. 1. 12:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!