Covidos lettem oltatlanul. Pozitiv teszt. Mire szamitsak?
#40: nyilván konteós vagyok.
Arról nem tudom, hogy tudsz-e, hogy jelenleg kb. 15% NEM COVIDOS plusz halálozást mérnek az országok a covid előtti 5 év átlagához képest. Igaz ezt sem az origó, sem a telex nem fogja megírni, a hivatalos statisztika is konteó.
Igen.
Es nyilvan a pfizer oltas miatt.
Jahj Istenem...
#42: jelenleg nem tudják megindokolni, és igen az oltások is benne vannak a lehetséges okok között, pont ahogy a post-covid, vagy epp az oltás utáni covid fertőzés, az EÜ ellátás leállítása, stb...
Érdemes több forrásból tájékozódni.
Egyébként a covid esetén is a tüskefehérje az, ami a nagy bajt okozza (verrög, gyulladás, neurológiai tünetek), de nyilvan ha a vakcina hatására gyártja a szervezet akkor, már nem okohat gondot, ugye?
#42 Tessék utána olvasni, hogy a Pfizernek mennyi ügye volt már a covid előtt is.
Szívbeteg nőstény macskám nem műthető, így emberi fogamzásgátló gyógyszert kap (Provera), állatorvosi javallatra. Ezt a gyógyszert is a Pfizer gyártja. Normális, őszinte állatorvos, akihez járok, még ő is elmondta, hogy kockázatos gyógyszer, mert embernél és macskánál is rákot okozhat. Ha felkeresnél egy normális, őszinte orvost, hidd el, elmondaná, hogy mennyi problémát okoztak a covid oltások. De amíg kóklerhez jársz, meg szőnyeg alá söpröd a Pfizer ügyeit, addig nem is vár tőled mást az ember, mint hárítást.
#47: Nem konteó, tenyleg néhány nagytőkés kezében van ez az összes, nyilván a hivatalosan elérhető válallati jelentések is tele vannak konteóval :))
Csak végig kell követni a tulajdonosi és befektetői láncot.
Ha ehhez még hozzáveszed a kormányzati kapcsolódásokat (ki kinek a fia lánya felesége veje, stb) akkor hamar elkezdesz pislogni.
#49: én baromira szkeptikus vagyok, nem vagyok hívő.
A covid elején magamnak készítettem statisztikát a publikált halálozási adatokból.
Próbáltam felkutatni adatokat az oltások mellékhatásairól, hogy tudjak dönteni, melyyiket adassam be, ha majd a pórnépneknis elérhető lesz.
Végül be is szoptam a covidot idő közben, (utána 1 hónappal lett elérhető az oltás).
Akkor még azt mondták 6 hónapig ne oltasson aki átesett, majd levitték 3 hónapra, majd 2 hétre, majd azt mondták oltass betegen is, mi baj lehet.
Na én itt elengedtem ezt az egészet, még mindig van antitestem oltás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!