Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Covidos lettem oltatlanul....

Covidos lettem oltatlanul. Pozitiv teszt. Mire szamitsak?

Figyelt kérdés
40fokos laz,rettenetes fejfájás. Belehalhatok? Sovany vagyok 45kg,ma fel sem bírtam kelni. Van egy eves kisfiam,felek h rá ragad… mit tegyek h hamar tuljussak ezen?
2022. júl. 27. 16:45
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 A kérdező kommentje:
Kicsit rá vagyok parazva a fulladasra lehet be is képzelem már magamnak. Erre mennyi esélyem van? Olyan mintha nem kapnék megint levegot vagy nehezen vennem. Közben én amúgy mentálisan sajnos beteg vagyok,szorongok,sok trauma ert,amiatt alakult ki. És feltem is magam. Ha esetleg be fulladok mindenképp mennem kell a korhazba és lelegeztetore tesznek meg oxigenra?:(
2022. júl. 29. 19:37
 32/61 anonim ***** válasza:
100%

Mentaliasan baromi konnyu fulladast bekepzelni.

Nekem egy neurologus azt mondta,hogy az agy azt tudja produkalni amit akarsz.

No,fulladas: nem tudom mennyire vagy eleresztve anyagilag,de lehet kapni patikaban, gyogyaszati segedeszkoz boltokban pulzoximetert. 6-8000 ft ert mar egesz jot adnak. De nemelyik okosora is tudja ezt biztositani mar :)

Ha 94% ala megy az oxigen,akkor erdemes orvossal konzultalni,90 alatt meg mentőt hivni.

Korhazban ennyiert nem tesznek gepre,max orrba kapsz pici oxigent.

De ettol meg igen messze allsz, szerintem meg nem is fogsz odakerulni.

Kar elore parazni azon,ami raadasul nem is lesz :)

Szoval,nyugi

2022. júl. 29. 20:12
 33/61 A kérdező kommentje:
Aki írta hogy a gyerek ha beteg lesz figyeljék oda valamire az mit takar? Mik a tunetei? A kisfiam lázas lett.39fok.. gondolom tőlem kapta.. :( idegesvagyok nagyon
2022. júl. 30. 03:22
 34/61 anonim ***** válasza:

Nem en írtam,de mindenkepp erdemes orvost felhivni telefonon.

Ugyelet,mentok.

Ok adnak tanacsot is

2022. júl. 30. 09:57
 35/61 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok?
2022. júl. 31. 12:01
 36/61 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Nos én lekopogjam sokkal jobban érzem magam,nem vagyok már lázas,jobban bírom magam a kisfiam is jobban van. Viszont nagyon aluszekonyak lettunk. 4en vagyunk egy családban mind a 4-onk leteritett. Zúg a fülem,faradt vagyok,köhögési ingerem is van,viszont remélem megúszom ennyivel. És mindig bizok abban hogy nem fog kelleni oxigén :D se nekem se a családomnak!!!
2022. júl. 31. 15:39
 37/61 anonim ***** válasza:

Ha eddig nem volt baj,mar nem is lesz :)

Pihenjetek nagyokat s fel a fejjel :)

2022. júl. 31. 20:09
 38/61 A kérdező kommentje:
Koszonom majd megírom mikor leszunk túl:)
2022. júl. 31. 20:50
 39/61 anonim ***** válasza:
56%

Néhány hét, és minden a régi.

Örülj, hogy nem kértél oltást, akkor járhatnál kardiológiára, immunológushoz, vagy oknlológiáról gyorsított menetben tepsire raknának.

Nálunk a családban a pfizerrel oltottak 60%-a azóta folyamatosan rottyon van, vannal rákosok, izületi gyulladásos, nehézlégzés, vernyomásprobléma, súlyos neurológiai problémák, "jóindulatú" kinövesek, arcfelpuffadás, kiütés, stb...

De a covidot már mind elkapta azóta, es meg is szenvedte.

2022. júl. 31. 21:05
 40/61 anonim ***** válasza:
50%

7 tagu nalunk a csalad,mind pfizert kaptunk.

Senkinek semmi baja...

Rakos,immunologia stb?

Kicsit konteos vagy

2022. júl. 31. 22:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!