Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Covidos lettem oltatlanul....

Covidos lettem oltatlanul. Pozitiv teszt. Mire szamitsak?

Figyelt kérdés
40fokos laz,rettenetes fejfájás. Belehalhatok? Sovany vagyok 45kg,ma fel sem bírtam kelni. Van egy eves kisfiam,felek h rá ragad… mit tegyek h hamar tuljussak ezen?
2022. júl. 27. 16:45
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
35%
Nem, de meghalna majd, de az okosabb nem fog, mert a covid maradványait is kigyomlálja magából.
2022. júl. 27. 19:15
 12/61 anonim ***** válasza:

Honnan veszik ezeket a vad halálozási számokat?

De mindig van, akinél a 100 fős utcahosszban csúcsforgalom volt temetés miatt...

2022. júl. 27. 19:19
 13/61 anonim ***** válasza:
49%

#8 Nem igazán értem, honnan vettél ekkora hülyeséget. Ott a statisztika, a hivatalos, regisztrált adatok szerint 1%. Tekintettel arra, hogy 1000x elmondták, hogy 10x-es szorzóval minimum lehet számolni a fertőzési arányt a regisztrált eseteken felül, így nyílván az 1%-nál is kevesebb, kb 0,2%. De ha rámész az országokra, ott is láthatod, hogy itt-ott hány %.

De amúgy pont arról van szó, hogy mindent a covid számlájára írnak bizonyos országokban. Ezt még Cili néni is elmondta anno. Mo-n sem 46 ezer valós covid halott van. Ennek jócskán a töredéke. Nézd meg Kínát. 2,5+ év covid alatt kemény 5 ezer ember van regisztrálva covid halálesetnek. De az oldalon azt is láthatod, hogy jelenleg hány millió aktív covid fertőzött van, ebből hány millió enyhe tünetű (99,98%) és ebből hány ezer a súlyosabb (0,2%).

2022. júl. 27. 19:19
 14/61 anonim ***** válasza:
47%
13: kutyát-macskát nem érdekel a hivatalos statisztika. A józan ész annál több mindenkit.
2022. júl. 27. 19:25
 15/61 A kérdező kommentje:
Koszonom nektek. Sajnos semmi sem viszi le a lazam. Ez normális? Mármint gyogyszer
2022. júl. 27. 20:58
 16/61 anonim ***** válasza:
100%
#14: igen, és pont a józan ész mondja a leghangosabban, hogy ha csak 1% is lenne a halálozási arány, magyarországon minimum 200e ember meghalt volna, ugyanis a legtöbben már többször túlestek a fertőzésen.
2022. júl. 27. 22:27
 17/61 anonim ***** válasza:
#15: "normális" nekem 4 napig volt 40 fokos lázam, semmi nem vitte le. Majd jobb lesz.
2022. júl. 27. 22:28
 18/61 anonim ***** válasza:
A láz csak tünet, a lázcsillapító lényege, hogy kellemesebben érezd magad, nem gyógyít, sőt, a láz az immunrendszert segíti. Szóval szerintem nem baj, ha nem viszi le, ha tudsz eleget inni. De ilyen kérdésekkel jobb az ügyeleten 3rdeklődni, nem a gyakori népénél, ők ugyanis értenek hozzá.
2022. júl. 27. 23:23
 19/61 A kérdező kommentje:
Voltam én dokinal,ma jonnek tesztelni a családom. Anyukamnak is faj a feje.. szóval én egy icipicit jobban vAgyok.
2022. júl. 28. 05:43
 20/61 anonim ***** válasza:
51%
Sok sok vitamint egyetek-igyatok. Ha átmegy rajtad akkor se hagyd annyiban, keress utána a neten, hogy a covid maradványokat hogy tudod kiírtani a testedből. Magyarán a post covid okozó dolgokat, amik sokszor tünetmentesek is, mint a szívbillentyű sorvadás.
2022. júl. 28. 06:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!