Covidos lettem oltatlanul. Pozitiv teszt. Mire szamitsak?
Belehalhatok? - Ez még oltatlanul is elég valószínűtlen.
Van egy eves kisfiam,felek h rá ragad - Ismerve a terjedési képességét ez sajnos egy valószínű forgatókönyv.
A fejfájás, magas láz és a totál kimerültésg ezek elég gyakori covid tünetek. Sajnos nem tehetsz semmit, hogy hamar túljuss ezen, mint az összes vírusnál, itt is meg kell várni amíg a szervezet legyőzi. Sokat kell inni, megfelelően enni, és ha teheted akkor vigyél be pluszban C és D vitamint, ezzel tehetsz most a legtöbbet.
Ha pedig a tünetek véletlenül súlyosbodnának, akkor hívni kell a mentőt, most nincs leterhelve az egészségügy, és jobb ellátást tudnak nyújtani, mint egy késő őszi/téli időszakban.
Lázcsillapítás,nagy dózisban D vitamin,sok-sok folyadék,ha nem tudsz enni próbáld meg a kaukázusi kefír-zsemle kombinációt,nekem csak az ment le...és rengeteg-rengeteg pihenés!
Siettetni nem lehet,adj időt a gyógyulásnak,ha terheled magad csak ront az állapotodon.
Én a legdurvábbat kaptam el tavaly,tudom miről beszélek!
Mielőbbi felépülést kívánok!
Szar lesz, de túléled. Kb mindenki túléli.
Babát szoptasd, hogy kapja az ellenanyagot. Biztos hogy el fogja kapni, vagy már el is kapta.
Ha kb azzal kezded, hogy belehalhatsz-e, nagy gondok vannak a fejedben. Sosem voltál még beteg, lázas, vírusos? Azt kell tenni, amit minden vírusos betegség esetén. Pihenés, lázcsillapítás stb. Azzal, hogy pánikolsz, a saját egészségedet rontod.
A covid hivatalosan 1% halálozási rátájú (kis fülecske lenyit és ott láthatod), de mivel fals a számolás (lásd pl Magyarország más országokhoz képest) és vagy 10x többen átestek rajta, mint ahány regisztrált fertőzött van, a valós halálozási ráta 0,2%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!