Tapasztaltatok ti is hosszútávú tüneteket az epidurális érzéstelenítés után? Milyen orvoshoz lehet fordulni ilyen panaszokkal?
Figyelt kérdés
Amióta császárral megszületett a kislányom nem tudok hanyatt feküdni, mert szédülök egyből és hányok is. Ma voltam fülészeten, ahol fekve vizsgáltak, és rámtört a szédülés. Elmondtam, hogy szülés óta van ez, és hiába vizsgáltattam ki magam, nincs szervi bajom. Voltam MR-en, megultrahangozták a nyakamat, de nincs egyik csigolyám sem elkopva, ami ilyen tüneteket okozhatna. Egyből kérdezte a doktornő, hogy epidurális érzéstelenítőt kaptam császárkor,de nem volt idő róla beszélni, mert sokan vártak kint. Az egyik barátnőm is sokat szédül és fáj a feje, amióta 4 éve így szült. A nagypapámnak pedig fiatal korában volt egy műtétje, amely miatt epidurális érzéstelenítést kapott, és azóta potencia gondjai vannak (mama mesélte el titokban).2022. jún. 30. 14:22
1/2 A kérdező kommentje:
És azt elfelejtettem írni, hogy megint állapotos vagyok, októberben fogok szülni és rettegek tőle, hogy hogy fogok én hanyatt feküdni....
2022. jún. 30. 14:23
2/2 anonim válasza:
Császárkor nem epidurál van, hanem spinális érzéstelenítés.
Nekem is császárral született a lányom, tudom.
Az epidurált természetes szülésnél adják fájdalomcsillapítóként. Kitolásra elmúlik a hatása.
A spinálistól viszont úgy lebénulsz, hogy meg is tudnak műteni.
Az epitől is lebénulsz persze, csak rövidebb időre.
Bocs,hogy nem a kérdésre válaszoltam,csak gondoltam leírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!