Mit tapasztaltatok epidurális érzéstelenítésnél? Hatásos volt?
Nekem kezdetben hatásos volt, de fájás gyenge lettem tőle, szóval nem kaphattam többet. Mikor a gátmetszést varrták, akkor kaptam ismét, de akkor már nem hatott semmit, rohadtul fájt, valószínű elmozdult...
Egyébként egyik barátnőm ajánlotta nekem, mert ő végig azzal szült, nem vették el a kitolásnál sem, azt mesélte érezte, a tolójást, persze nem fájásként, csak székelési ingerként, és a varrásnál is végig tartott neki..
Nekem 3-szor szúrtak először olyat, ami 1 óráig hat, csökkenti a fájdalmat. A 3. nem hatott.
Aztán kaptam olyat, ami folyamatosan adagolja a fájdalom csillapítót, az meg csak fél oldalra hatott.
Iszonyatosan fájt, de legalább nem az egész hasam... (14 óra volt, ebből 8 óra oxival)
Amikor nyomni kellett, akkor is folyt be a gerincembe, amikor kint volt a baba és összevarrtak, akkor állították le.
Nyomni úgy mondtam, hogy a párom a fejemnél volt, nézte a monitort és mondta, mikor jön a fájás, úgy irányított a szülésznő, mikor nyomjak.
Szia, én nem szerettem volna kérni, mert féltem tőle,
mivel korábban jött a baba az orvosom ragaszkodott hozzá.
Szerintem az a lényeg mennyire profi a doki,az én orvosom nagyon jó volt.Szuper volt ahogy berakta, a tolófájásaim éreztem, de nem olyan félelmetes fájdalomként. 5 ször nyomtam és kint volt a babám mindennel együtt kb. másfél óra volt:) Kismama aki rettegett a szüléstől( kár volt)!
Így egy élmény volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!