Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyon félek hogy rohamom...

Nagyon félek hogy rohamom lesz, ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Epilepszia szerű rohamra gondolok, utoljára 4 éve volt, de már tavaly is voltak helyzetek amikor éreztem hogy baj lesz de csodával határos módon aki velem volt meg tudta akadályozni, hogy rosszul legyek. Már lassan huszas éveim közepén járok, es érzek ilyen előjeleket:

-a szivem tájékán zsibbadás

-fokozott szorongás

-fejfájás

-szédülés

-elkalandozás fejben

-és egyszerűen úgyérzem nem kerülhetem el, és ez iszonyú.

Vizsgázni fogok, és párom is most akar szakitani, plusz nyakamon egy költözés.

Nem magam miatt félek. Ha csak én számitanék nem izgatna, túlélem. De nem szeretnék senkit megijeszteni magam körül, nem szép látvány, na meg utána ki kell vinni engem hányni többször. Meg a teljesitményemet is jelentősen rontaná a vizsgán. Mi a francot csináljak?

2022. máj. 27. 19:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
De egyáltalán miből gondolod, hogy Frontint adnának erre...???
2022. máj. 27. 21:30
 22/24 anonim ***** válasza:

#18: az a baj, hogy egyre több az ilyen energiavámpír kérdés. :-(

És akiknek valóban segítségre van szükségük, emiatt nem kapnak....

2022. máj. 27. 21:31
 23/24 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, én csak az egyik kommentre reagálva irtam hogy ez addiktiv szer de nem is epilepsziára van.
2022. máj. 27. 21:32
 24/24 A kérdező kommentje:
Nem akarok senkivel vitatkozni, egyszerűen azt érzem hogy egy szar helyzetben vagyok, azt hittem jobb lesz ha névtelenül kiirom. Mindegy, igyekszem megcsinálni mindent ami előttem van. Azt lesz ami lesz.
2022. máj. 27. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!