Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyon félek hogy rohamom...

Nagyon félek hogy rohamom lesz, ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Epilepszia szerű rohamra gondolok, utoljára 4 éve volt, de már tavaly is voltak helyzetek amikor éreztem hogy baj lesz de csodával határos módon aki velem volt meg tudta akadályozni, hogy rosszul legyek. Már lassan huszas éveim közepén járok, es érzek ilyen előjeleket:

-a szivem tájékán zsibbadás

-fokozott szorongás

-fejfájás

-szédülés

-elkalandozás fejben

-és egyszerűen úgyérzem nem kerülhetem el, és ez iszonyú.

Vizsgázni fogok, és párom is most akar szakitani, plusz nyakamon egy költözés.

Nem magam miatt félek. Ha csak én számitanék nem izgatna, túlélem. De nem szeretnék senkit megijeszteni magam körül, nem szép látvány, na meg utána ki kell vinni engem hányni többször. Meg a teljesitményemet is jelentősen rontaná a vizsgán. Mi a francot csináljak?

2022. máj. 27. 19:28
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Ma kezdtem ezt érezni, eddig nem volt ennyire gáz... gyógyszert nem akarok szedni, nagyon addiktiv a Frontin sajnos. És nem irható fel háziorvos által szakorvosi javaslat nélkül. Megpróbálok holnap szerezni valami vény nélküli cuccot, a macskagyökér tartalmú késztmények többek a semminél, meg veszek be picit több magnéziumot.
2022. máj. 27. 21:11
 12/24 anonim ***** válasza:

De hogy jön a Frontin az epilepsziához...????

Kizártnak tartom, hogy orvos ilyesmit adjon arra!

2022. máj. 27. 21:16
 13/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy irtatok, nyugodtabb nem lettem mondjuk, de próbálom megnyugtatni magam, csak tényleg szar hogy nincs senkim akinek elmondhatnám mitől rettegek.
2022. máj. 27. 21:16
 14/24 A kérdező kommentje:
Én csak reagáltam a kommentre utolsó, nyilván nem Frontin kell rá, de nem akarok vitatkozni erről.
2022. máj. 27. 21:17
 15/24 anonim ***** válasza:
De hogy jön pont az epilepszia a fenti leíráshoz?
2022. máj. 27. 21:18
 16/24 A kérdező kommentje:
kedves, akkor szerinted mi ez? mert nem sima ájulás...
2022. máj. 27. 21:19
 17/24 anonim ***** válasza:
De miért nem fordultál orvoshoz, miért egy anoním laikus oldalon kérdezősködsz...????
2022. máj. 27. 21:21
 18/24 anonim ***** válasza:

"-a szivem tájékán zsibbadás

-fokozott szorongás

-fejfájás

-szédülés

-elkalandozás fejben

-és egyszerűen úgyérzem nem kerülhetem el, és ez iszonyú."

Csak ezekből kiindulva a legtöbb orvos pánikrohammal kezdene, azt meg vagy egy vödör hidegvízzel az arcodba kezelnék, vagy szorongásgátlóval.

De tudod, te csak más idejét szeretnéd itt elbaszni, mert ha tényleges bajod lenne, akkor nem itt keresnéd a megoldást.

2022. máj. 27. 21:23
 19/24 A kérdező kommentje:
Nyugi. Fogok segitséget kérni, de nyilván nem késő este. Egy kis megnyugtatást vártam volna igazából... a pánikroham tudtommal nem jár eszméletvesztéssel.
2022. máj. 27. 21:26
 20/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy irtatok, próbálom nyugtatni magam minden lehetséges módon. Ha meg baj lesz igy is akkor igy jártam.... majd lesz valahogy. Van amit nem tudunk befolyásolni.
2022. máj. 27. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!