Mit tennétek a helyemben? Félrever a szívem 1 éve.
1. Annak van komoly baja aki ilyen kötözködő felesleges választ ír. Még szerencse, hogy te nem unatkozol. Fogalmad nincs milyen érzés mikor percekig ritmustalanul ver a szíved. 3. Sajnos nekem nem egy pillanatig van. Az nem is érdekelne. 2. Vércukrom rendben van. Pánikról meg szó sincs.
4. De a prolapsus mindig volt ezek a tünetek meg csak 1 éve. :( Kaptam rá Q10et de nem használt.
Nem tudom, hány éves vagy. Nekem is gyerekkoromban lett felfedezve a prolapsus és csak huszonéves koromban kezdett félreverni. Szerintem ezt bizonyos életkor hozza elő higy ilyen ijesztgetős tüneteket okoz, de nem veszélyes, csak hát tényleg elég ijesztő, mikor beindul a szivem és hirtelen azt sem tudom, hová kapjak. Ilyenkor megállok egy picit vagy iszok pér korty vizet (mindig van nálam) és akkor elmulik.
Van is fórum ahol a mitrális prolapszussal élők irnak, ilyesmiket tapasztalnak . Olvasgass utána, érdekes.
Ja, tényleg, az majdnem ugyanazt tudja, mint a Holter.
Van egy ilyen jellegű tünetek kezelésére nálam bevált módszer, ha érdekel, priviben megírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!