Mit tegyek? Ti mit tennétek a helyemben?
Van egy párom 3 éve. Nagyon furcsa természete van, nem igazán beszélhetek fiúkkal, maximum a jelenléte mellett, borzasztóan féltékeny. Pedig én nyitott lennék tartani a meglévő fiúkkal a barátságot, sőt, újakat kezdeményezni, de ha azt is mondja a párom, hogy nyugodtan beszéljek vele, az sosem igaz, mindig csak úgy mondja, utána mindig veszekedés a vége, hogy csávózom, közbe tényleg nem, csak szimplán barát. Vagy még az sem, mert nem lehet.. Szeretem a barátom, és sajnos nem tudom mit kéne tennem. Mivel ő ilyen velem szemben, így én is elvárom, hogy ő se beszélgessen annyira mással és ez neki rendben is van... De őt már az is zavarja, ha köszönök valakinek. Ez nem egy egészséges kapcsolat, tudom.
19/L
Egyetlen ÉRTELMES megoldás van, hogy elküldöd, mert ez csak rosszabb lesz.
Aki ennyire betegesen féltékeny, az idövel nemcsak veszekedés lesz, hanem meg is fog verni és egyre komolyabban!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!