Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit tegyek? Ti mit tennétek a...

Mit tegyek? Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Van egy párom 3 éve. Nagyon furcsa természete van, nem igazán beszélhetek fiúkkal, maximum a jelenléte mellett, borzasztóan féltékeny. Pedig én nyitott lennék tartani a meglévő fiúkkal a barátságot, sőt, újakat kezdeményezni, de ha azt is mondja a párom, hogy nyugodtan beszéljek vele, az sosem igaz, mindig csak úgy mondja, utána mindig veszekedés a vége, hogy csávózom, közbe tényleg nem, csak szimplán barát. Vagy még az sem, mert nem lehet.. Szeretem a barátom, és sajnos nem tudom mit kéne tennem. Mivel ő ilyen velem szemben, így én is elvárom, hogy ő se beszélgessen annyira mással és ez neki rendben is van... De őt már az is zavarja, ha köszönök valakinek. Ez nem egy egészséges kapcsolat, tudom.

19/L

2020. jan. 16. 07:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlen ÉRTELMES megoldás van, hogy elküldöd, mert ez csak rosszabb lesz.

Aki ennyire betegesen féltékeny, az idövel nemcsak veszekedés lesz, hanem meg is fog verni és egyre komolyabban!

2020. jan. 16. 07:29
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts vele, mert börtön lesz mellette az életed!
2020. jan. 16. 07:50
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Beteges dolog, hosszú távon elviselhetetlen, jobb nem lesz soha.
2020. jan. 16. 09:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!