Állandóan leesik a cukrom és már bele vagyok ebbe betegedve ,van kiút ?
Figyelt kérdés
Kiderült IR vagyok,de annyira félek hogy leesik,hogy állandóan csak ezt figyelem,hogy éhes vagyok e hogy eleget ettem e és már nem merek sehova menni nehogy leessen,mert volt sokszor hogy ettem elmentünk boltba és leesett,vagy elmentem a barátnőimmel sétálni akkor is leesett és nem volt nálam semmi úgy kellett futni haza.
Már csak e körül forog minden gondolatom.
2022. ápr. 30. 10:34
1/9 anonim válasza:
"és nem volt nálam semmi" - hát szokd meg, hogy legyen. Kulcs, telefon, iratok, valami arra az esetre, ha kell. Ez legyen a rutin.
2/9 A kérdező kommentje:
Persze,azóta mindig van nálam valami
De nem is ez lett volna a kérdés 😊
2022. ápr. 30. 10:41
3/9 anonim válasza:
Az a kiút, hogy mindig legyen nálad valami, amit ilyen esetekben be tudsz vetni. Ne menj el se sétálni, se boltba a kis túlélő készleted nélkül.
4/9 anonim válasza:
Ha nem ez a kérdés, akkor mi? Mert ha van nálad mindig valami szükség esetére, akkor nem kell félned. És lehet, hogy most már túlaggódod a rossz beidegződés miatt, de ha tudod, hogy szükség esetén van mihez nyúlnod, akkor meg fogod szokni azt a biztonságot, amit ez a tudat nyújt.
5/9 A kérdező kommentje:
Igen túl aggódom és ez egy rossz beidegződès.
Kaja nélkül sehova nem megyek.
De ez ugye el fog múlni ??
Hogy nem csak fekszem és arra figyelek éhes vagyok-e?!
2022. ápr. 30. 11:07
6/9 A kérdező kommentje:
Neha csak akkor vagyok jól ha annyit eszem hogy majd szét durranok,aztán megint éhes vagyok
Ördögi kör
2022. ápr. 30. 11:08
7/9 anonim válasza:
Egyik ismerősömnél mindig volt csokoládé a keze ügyében. Autóvezetés közben ha érezte, nyomban bekapott egy darabkát. Ezzel élt évekig, idős korában halálozott el.
8/9 A kérdező kommentje:
Sajnos csokit nem ehetek, tejfehèrje érzékeny vagyok.
2022. ápr. 30. 11:35
9/9 anonim válasza:
Akkor legyen nálad szőlőcukorka. Nagyon hamar felszívódik és máris hat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!