Mit csináljak, ha nem veszik fel?
Figyelt kérdés
Hívjuk a fül-orr-gégészetet minden egyes nap, de állandóan foglalt. Az idő sürget, napról napra jobban aggaszt az egészségügyi állapotom, de ennél többet nem tudunk tenni.
(Egy csomót vizsgálnának a nyakamban, ami aggaszt).
2022. ápr. 12. 18:24
2/6 anonim válasza:
Én már régóta nem telefonalok. Évek óta nem sikerült. Személyesen szoktam bemenni időpontert. Ez a szuper egészségügy nálunk.
3/6 anonim válasza:
Személyesen és erélyesen /de azért udvariasan/ mert elhajtanak ha nem vagy hatàrozott.
4/6 anonim válasza:
Csak az pampogjon itt, aki megfelelő helyre tette az X-et. A többinek hallgass a neve.
5/6 anonim válasza:
Menj be személyesen, és ha pampognak, hogy telefonon kel időpontot kérni, akkor ott helyben hívd fel őket. :)
6/6 anonim válasza:
5.
Ez az én dumám a többi ilyen kérdésnél. :)
Plágium.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!