Mi értelme így élni?
Tavaj kiderült hogy gyógyíthatatlan betegségem van és nagyon magam alatt vagyok azóta.. lelkileg össze roppantam nem így képzeltem el az életem.
Nagyon sok célom és tervem volt a jövőre nézve de ezek mind felejtősek a sulit abbahagytam és nem csinálok azóta semmit. egész nap itthon ülök a 4 fal között azon agyalva hogy hogy öljem meg magam..
Gyógyszert tudnék szedni amit az orvos ajánlott de nem kértem mivel azok csak a tüneteket csillapítanák azon kívül nem érnek semmit.
Abba hagytam az edzést minden hobbim már nem látom értelmét semminek minden nap úgy alszok el hogy reménykedem reggel nem kelek fel.
Fogytam több mint 30 kilót szinte már egy anorexiás is nagyobb darabnak tűnik mellettem 187cm 41kg
Megszakítottam azóta minden kapcsolatomat és nem mondtam el ezt senkinek csak mamám tudja meg én hogy mivan (szüleim nincsenek) mamámmal lakunk ketten. Rajta kívül nincs más családtagom/rokonom.
Ö próbálja tartani bennem a lelket de én már nem akarok reménykedni meg ilyenek egyszerűen fel akarom adni.
Nem írok bakancslistát nem kezdek bele semmibe mert minek? Így nem tudok élvezni semmit. A barátnőmmel is szakítottam
de nem mondtam el neki ezt nem akartam hogy fájjon neki.
Ti mit csinálnátok a helyemben? Szerintetek így van értelme bárminek is az életemben?
#18 "Azt nyugodtan a hajadra kenheted"
Ahelyett, hogy a hajamra kenem, inkább élek vele, és tőle. Köszönettel: kigyógyultam a COVIDból úgy, hogy ha nem bízom magam az orvostudományra, akkor most pár deka hamu lennék egy túlárazott urnában. Ehelyett élek, dolgozok, sportolok, szórakozok. Ezt nem mindenféle csakratisztításnak, szellemsebészetnek, köpölyözésnek, meg hasonló baromságoknak köszönhetem, hanem a biokémiának.
Ez nem mondható el arról a barátnőm anyukájáról, aki rákosan a sugárkezelés, kemó, és műtét helyett "természetgyógyászt" választott, mert elhitették vele, hogy ez mennyire hatékony, fájdalommentes, és nem olyan khm "barbár", mint mondjuk egy műtét. Legyen neki könnyű a föld...
"gondolom beadattál már vagy 5 oltást, magadért aggódj, ne a kérdezőért!"
Szerintem itt már te sem tudtad, hogy mit akarsz mondani.
Igen, beadattam önként már 5 oltást, 3 COVID-vakcinát, meg az elmúlt években 2 infuenza ellenit. De gondolom, te az a fajta butuska vagy, aki begőzölve hangoztatja, hogy a maszk a vírust átengedi, de az oxigénmolekulát nem.
Alkotmányos jogod tudatlannak lenni, viszont akkor nem kéne olyan témákban okoskodnod, amihez nem értesz. Ez egyébként jó látlelet az oktatási rendszerünkről. Természettudományos műveltség? Nulla. Aztán csodálkozunk, ha a COVID 40 ezer embert vitt már el. Ahelyett, hogy itt rontanád a levegőt, inkább lapozz fel ehy 7. osztályos biológia tankönyvet! Mindenki jobban jár vele.
Nekem meg SLE... 16 éves koromban diagnosztiálták, és, most öljem meg magam?
30 elmúltam, és élem az életemet, minden pillanatot élvezve, mert bármikor rosszabbodhatok.
Gyerekem nem lesz, így nem vállalok, főleg, mert néha rettentően fáj a vele kialakult arthritisem, de ez van.
Köszönöm mindenkinek aki kommentelt/válaszolt!!
Ma délután kimentem az itteni tóhoz vittem piát cigit kapcsoltam be zenét és ott ültem a parton órákig és olyan lelkesedés kapott el hogy mi mindent csinálhatnék, kipróbálhatnék, megélhetnék hogy mintha kicseréltek volna újra vannak céljaim és már belátom hogy nem szabad feladni erősnek kell lenni, ki kell tartani a végsőkig!
Ehhez szerintem ti is hozzájárultatok a válaszaitokkal szóval tényleg Köszönöm!
Aki meg hasonló gondokkal küzd vagy a szerette/családtagja annak jobbulást és kitartást!!
"Improvise adapt overcome"
Na ezt a kérdést én írtam elég durva visszaolvasni hisz azóta már szinte elis felejtettem hogy beteg vagyok. Letettem a jogsit van munkahelyem igaz a tanulmányaim nem folytattam de legalább megvan a 8 általános és jövőre költözök a fővárosba barátnőmmel.
Így utólag igenis megérte nem kinyírni magam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!