Mi értelme van beoltani a fiatalokat, ha rájuk nézve nem veszélyes a vírus és oltással is ugyan úgy továbbfertőzhetnek?
A továbbfertőzés ellen a leghatásosabb módszer nem az oltás, hanem a maszkhasználat. Miért nem az idősekre próbálnak fókuszálni? Ha minden idős be lenne oltva és mindegyikük megkapná az ismétlő oltást, akkor szinte nem is lenne olyan aki meghalna. A maszkhasználat is csak azért van, hogy ne fertőzzünk az olyan idősek miat, akik nem oltatják be mgaukat. Azt is fontos megemlíteni, hogy az idős korosztályban a legmagasabb az oltásellenesek és a vírustagadók száma.
A betegséggel rendelkező fiatalabbakat most ne számítsuk ide, az elenyésző. Idős korosztály alatz az 50 év felettieket értem. Magyarországon ha jól tudom még nem halt meg 44 év alatti olyan személy, aki be volt oltva. Még 40 felett megértem az oltás fontosságát, de 40 alat teljesen felesleges szerintem.
Ha egyszer az üzlet beindul
A sájzer nem xarozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!