Mit csináljak hogy merjek zuhanyozni ?
Figyelt kérdés
Nem merek zuhanyozni mert kb 20 perc megvízzel történő zuhanyzás után heves szívdobogást szoktam érezni , egyszer megmértem 4-5 percel utána - 136 volt , utóbb meg 2 percel a vízelzárás után szinte még a zuhanyzóban 161 , mit csináljak , lehet miközbe folyik a víz lehet akár 170- 180 , félek baj lesz , kád nincs , lehet csak belehergelem magam2022. ápr. 3. 15:30
21/29 anonim válasza:
Kabinban fürdesz, vagy függöny mögött? Nem lehet, hogy elfogy az oxigén?
Én pánikbeteg vagyok. 1 hónapja költöztünk, itt kád helyett üveg zuhanykabin van.
Az első zuhanyzásnál rohamot kaptam, összezúztam magam. Még szerencse, hogy a férjem itthon volt. Azóta csak akkor tudok menni fürödni, ha ő is itt van. Nem tudom mit tegyek…
23/29 anonim válasza:
Kérdező, te nem a Psycho-t nézted véletlenül az elmúlt napokban???
24/29 A kérdező kommentje:
Függöny van de én is hajlamos vagyok a pánikra - ennek is biztos köze van hozzá , nagyon félni kezdek amikor 1-2-3 percel a vízengedés után de lehet az már inkább 5-6 perc ahogy bemelefedett a víz kezdem érezni a szívverésem , és akkor az jut eszembe sietni kellene - sikálom kapkodva magam és érzem h egyre gyorsabb de még samponos vagyok. Nagyon rossz érzés.
2022. ápr. 4. 08:56
25/29 anonim válasza:
#24: ahogy már tegnap is javasolták: tényleg fordulj pszhichológushoz! Ez nem testi probléma, hanem pszichés.
28/29 anonim válasza:
Egyre több a kérdés.
Mert a pulzoxymeteres, peacmakerre váró elemében van ismételten , inkább pszichiátriara kéne menni ..
29/29 anonim válasza:
#28: a szívbillentyűs-sportolós kérdésre gondolsz, vagy délután óta vannak újabb kérdései is? Pfff...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!